podcast zichtbaarheidscoach

Ondernemen als oudste dochter

door apr 20, 2022NamsNotes0 Reacties

 Ik ben het jongste kind in huis, mijn broer is ouder, en toch ben ik de oudste dochter. Hoe kan dat hoor ik je nu denken. Door Monique Jansen leerde ik dat je de oudste dochter bent wanneer je wanneer je de eerste dochter, of in mijn geval de enige dochter in het gezin bent.

We hebben het over de oudste dochter zijn, welke valkuilen ik heb, die ik als kwaliteit zie en wat oudste dochter zijn betekent voor mijn ondernemerschap. 

Maar het gaat ook over het familiesysteem, familieopstellingen,  systemisch coachen en je Legacy achterlaten. 

Ik zou zeggen luister. En laat weten wat je ervan vindt. 

Ben je oudste dochter en wil je meer weten over het werk van Monique? Bezoek dan haar website https://mjcoacht.nl/