Oudste dochter en ondernemen

Ik werd door Monique Jansen, in de podcast van de Oudste dochter aan het Woord, geïnterviewd over ondernemen als oudste dochter en meer.

Ik ben het jongste kind in huis, mijn broer is ouder, en toch ben ik de oudste dochter. Hoe kan dat hoor ik je nu denken. Door Monique Jansen leerde ik dat je de oudste dochter bent wanneer je de eerste dochter, of in mijn geval de enige dochter bent in het gezin.

We hebben het over de oudste dochter zijn, de kwaliteiten en valkuilen die daarbij komen kijken en die ik ervaar. En wat oudste dochter zijn betekent voor mijn ondernemerschap. Wist je trouwens dat veel oudste dochters ondernemers zijn?

Maar het gaat ook over het familiesysteem, familieopstellingen,  systemisch coachen en je Legacy achterlaten.

Ik zou zeggen luister. En laat weten wat je ervan vindt. Ben je zelf oudste dochter en wil je meer weten over het werk van Monique? Bezoek dan haar website https://mjcoacht.nl/
Share the Post:

Andere Notes

Authentieke zichtbaarheid, de weg naar impact en klanten

In de wereld van ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leiders, draait het om meer dan alleen een plek veroveren in de markt. Het gaat om authentieke zichtbaarheid, waarbij je jouw ware zelf omarmt en je unieke energie laat stralen. Maar hoe bereik je dat punt van echte authenticiteit en impact?

Read More