EmpowerHER

Release en unlock je innerpower. 

Je snakt ernaar om volledig in je kracht te staan. Je wilt je bedrijf en privé-leven naar een nieuw level brengen, doen waar je zo goed in bent, en authentiek creëren zonder een schop onder je kont te moeten krijgen.

Herkenbaar?

Stel je voor dat je je doelen bereikt, vol zelfvertrouwen jezelf laat zien, schrijft zonder aarzeling, geld ontvangt met open armen, en nog zoveel meer. 

En toch… Je zet stappen maar je blijft hangen. Er is iets onzichtbaars wat jouw tegenhoudt om je innerpower te ontketenen en naar het volgende niveau te groeien.

EmpowerHER sessie

Tijdens de 4 uur durende unieke EmpowerHER sessie gaan we samen aan de slag met je diepe verlangens. We onderzoeken de (on)bewuste blokkades die jouw groei tegenhouden.

 • Door een krachtige verlangen opstelling brengen we deze blokkades aan het licht
 • En kijken we vervolgens praktisch naar concrete stappen die jij nu kunt zetten.
 • We sluiten af met een energetische sessie (Access Bars) om laatste blokkades weg te nemen.
 • Ontspannen, vol inspiratie, inzichten en een innerpower die je next level doet groeien weer de deur uit.

Zo unlockte ik mijn innerpower

Op verschillende momenten in mijn business maar ook prive liep ik tegen een onzichtbare muur aan. Ik voelde er is meer mogelijk. Maar er is iets wat me tegenhoudt om mijn innerlijke power te ontketenen. 

Ik was geregeld zichtbaar, probeerde mijn plek in te nemen als expert maar klanten aantrekken lukte niet. Ook al werkte ik hard en toonde ik inzet. Ik besefte dat alleen strategie of een goed plan niet voldoende is. En gooide het over een andere boeg. Wat ik deed?

Ik ging aan de slag met het aankijken van mijn innerlijke blokkades EN DE K*T GEDACHTEN DIE DAAR ZITTEN. En deed energetisch het werk wat nodig was om mijn blokkades op te heffen.

Nu kan ik nog meer dan eerst in mijn kracht staan en een nieuw level van mijzelf unlocken om next level te groeien in mijn business en privéleven. 

En dit is voor jou ook mogelijk. Je innerlijke power unlocken, dat next level bij jezelf unlocken. En ik gun het je zo, dat jij net als ik next level gaat groeien in je business en privéleven. Door het releasen van die energetische blokkades. 

Ik heb hiervoor zelf mindset werk gedaan, maar ook familieopstellingen, NLP en Access Bars. Een aantal tools die ik heb gebruikt heb ik nu voor jou samengevoegd in de 1 op 1 EmpowerHER sessie. 

Resultaten na EmpowerHER

 • Ontketen je innerpower: Onderzoek je verlangen, laat blokkades achter je en ontdek de kracht diep van binnen, waardoor je vol focus jouw doelen bereikt.
 • Concreet, praktisch goaldigging plan om je verlangens echt te crushen. Samen kijken we welke stappen je nu kunt zetten om je droom waar te maken. En de never ending cyclus van vooruitgang en terugval achter je te laten.
 • Ervaar een bevrijdende sessie die zelfs de laatste restjes belemmeringen wegneemt, waardoor je ontspannen, opgeladen en met een brandende innerpower en zelfverzekerdheid de wereld in stapt. Are you ready to conquer the world?
 • Doei terughoudendheid, en hallo je plek innemen. Straal als de autority leader die je altijd al was.

The more you love yourself, the easier it is to show up and be visible.
– Unknown

Jouw investering 225 ipv 497

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan! En omdat ik zo enthousiast ben heb ik 10 plekken voor een extra laag tarief klaargezet. 

Ben jij een van die dappere vrouwen die snel keuzes maakt. En voelt let’s go?

Over Namfon

Ik ben Namfon en de afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf heb ik ervaren hoe het leven van de ene op andere dag anders of over kan zijn door het ziek worden van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders. En besef dat tijd kostbaar is. In mijn jeugd voelde ik me niet altijd even veilig, waren mijn ouders emotioneel niet betrokken en was ik erg op mezelf aangewezen. En toch sta ik waar ik nu sta omdat ik elke keer weer zakelijk en privé de keuzes maak die nodig zijn om mijn dear new me te leven. Als ik het kan, kan jij het ook.

Je maakt gebruik van

 • Met mijn kennis van meer dan 15 jaar online (content)marketingervaring heb ik een brede visie over content creatie en marketing, waardoor ik snel kan zien hoe jouw business verder kan groeien. Of wat jij praktisch kunt doen. 
 • In de EmpowerHER sessie maak ik gebruik van opstellingenwerk en Access Bars. En gebruik kennis uit mijn andere trainingen, opleidingen, werkervaring en mijn eigen processen om je praktisch vooruit te helpen en actie te ondernemen. Want releasen is fijn maar je moet ook doen. 
 • In deze sessie werk ik vanuit een holistische visie. We gaan van intern naar extern. Of van onderstroom naar bovenstroom zoals we in de systemische wereld zeggen.
 • Ik geef veel om mensen, ik zie hun kracht en potentieel en gun het ze zo dat zie die gaan leven. Hierdoor ben ik persoonlijk erg betrokken bij jouw proces en moedig ik je aan om te blijven groeien. Iets wat ik vroeger zelf heb gemist.

Jouw investering € 225

Geef jezelf dit cadeau om jouw verlangens waar te maken. Klaar om de sprong te wagen?