Access Bars Zaandam

Je ervaart stress, slaapt slecht, bent vermoeid of voelt je mentaal niet fit. En daar baal je van. Je wilt meer balans, rust en ontspanning ervaren in lichaam en geest. Dan is een Access Bars behandeling misschien iets voor jou. Deze behandeling kun je gewoon thuis in Zaandam krijgen. Na één sessie voel je je ontspannen. Maar om echte verandering te ervaren, is het aan te raden om de behandeling vaker te laten uitvoeren. En later als soort APK bij te houden.

Wat is Access Bars

Reiki kennen mensen wel. Maar Access Bars® is minder bekend in de volksmond. Access Bars® is een energetisch lichaamsproces die geblokkeerde energie in je lichaam opheft. Ik werk met energiebanen ook wel bars genoemd die zich op en rondom je hoofd bevinden. De bars bestaan uit 32 punten en zijn gekoppeld aan verschillende leefgebieden en aspecten uit het leven. Tijdens je leven sla je op celniveau ideeën, emoties, gedachten, houdingen, patronen, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies op. Van jezelf, je ouders, je omgeving en van vorige levens. En dat zorgt voor stagnerende energie.

Je hersenen zijn een computer met een harde schrijf die alles opslaat. De goede gedragingen en minder goede gedragingen en overtuigingen. 

Door het aanraken van de energetische drukpunten doen we een reset van je brein. En “deleten” we de bestanden die niet meer nodig zijn. Je raakt daardoor minder beinvloedbaar omdat je jezelf als autoriteit ziet. Maakt makkelijker keuzes vanuit vertrouwen die goed voor jou zijn. En ervaart meer rust en ontspanning op alle vlakken in je leven. Omdat de energie weer vrij kan stromen.

Symptomen dat een Access Bars sessie handig is

 • Stress
 • Onrust
 • Vermoeidheid
 • Een stroom aan niet helpende gedachten, waardoor je niet next level groeit
 • Lichamelijke klachten
 • Dat je snel getriggerd bent
 • Je zet wel stappen maar merkt dat je steeds weer tegen een blokkade loopt
 • Alles gaat moeizaam, je moet er veel aan trekken

De voordelen van Access Bars behandeling

 • Meer helderheid in je hoofd
 • Minder stress
 • Beter slapen
 • Minder piekeren en angstig zijn
 • Beter concentratievermogen
 • Een betere relatie met jezelf waardoor je makkelijker keuzes maakt vanuit vertrouwen. En goed zijn voor jou
 • Betere relaties met anderen
 • Een positievere kijk op het leven
 • Minder beïnvloedbaar 

Mijn eigen ervaring met een bars sessie

Ik was altijd heel druk in mijn hoofd. Was streng voor mijzelf, wilde alles alleen doen en had last van niet helpende overtuigingen en gedachten.

Ik merkte op een bepaald punt dat het niet zo goed met mij ging. Ik zorgde wel voor mijzelf in de vorm van massages en gezichtsbehandelingen. Maar echte selfcare op dieper niveau daar deed ik nog niets aan. Totdat het niet anders kon. 

Ik startte met persoonlijke ont-wikkeling. En kwam in contact met verschillende therapievormen die zorgde voor meer rust en ontspanning. Toen ik ontdekte dat alles energie is en dat ons lichaam energetisch dingen opslaat wilde ik dit voor mijzelf oplossen. Zodat de energie in mijn lichaam weer vrij kon stromen. Ik onderging een access bars behandeling. En de tranen die vloeide door die zachte aanraking zeiden mij genoeg.  

Een bars behandeling is een toegankelijke en ontspannende sessie die bijdraagt aan meer interne balans en harmonie. En goed te combineren met andere vormen.

Namfon Dil - quotes

Ik lag ontspannen op de massagetafel. In het begin zag ik flitsen van familie en momenten voorbij komen. Op een gegeven moment reageerde mijn lichaam toen Namfon bepaalde punten op mijn hoofd aanraakte. Mijn armen en handen begonnen te trillen. En op een later moment kreeg ik opeens een lachbui. Achteraf bleek dat mijn lichaam reageerde op de energiepunten die symbool stonden voor emotie, familie, loslaten. Heel bijzonder dat zonder te forceren met je brein het lichaam reageert.

Dank je wel Namfon. Het was een hele bijzondere en ontspannende ervaring.
– Aline

Access bars ervaren

Het is moeilijk uit te leggen wat een barssessie nu precies doet. Je moet het ervaren wil je erover kunnen oordelen. Een losse sessie is vooral een moment van ontspanning. Om in een sessie al diepe transformatie teweeg te brengen combineer ik Access Bars tegenwoordig met een verlangenopstelling tijdens mijn EmpowerHER sessie.

 

EmpowerHER sessie

Unlock en release je innerpower. Dat is waar de sessie om draait. In een 1 op 1 van 4 uur werken we aan je verlangen en wat de reden is dat je deze nog niet hebt “behaald”. We gaan erna praktisch aan de slag met een stappenplan. En sluiten af met een ontspannende Access Bars sessie om de laatste blokkades op dat moment te releasen. Vol inzichten, inspiratie, vertrouwen en in ontspanning weer naar huis. 

Bij aanvang van een sessie mag je op de massagetafel komen liggen en zal ik je vragen om je horloge en bril af te doen. 

 

Tijdens een Access Bars sessie zal ik zacht de punten aanraken waardoor de energie die zich in de bars-punten bevindt wordt aangezet zodat je deze vervolgens los kunt laten.

Het enige wat jij hoeft te doen is liggen met je ogen dicht en je volledig over te geven aan de behandeling.

Access Bars zorgt ondermeer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Bij aanvang van een sessie mag je op de massagetafel komen liggen en zal ik je vragen om je horloge en bril af te doen. 

Tijdens een Access Bars sessie zal ik zacht de punten in een bepaalde volgorde aanraken waardoor de energie die zich in de bars-punten bevindt wordt aangezet.

De punten zal ik voor een bepaalde tijd aanraken en ontladen zodat jij  gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je in de verschillende levensgebieden hebben beperkt, los kunt laten.

Het enige wat jij hoeft te doen tijdens de Access Bars behandeling is liggen met je ogen dicht en je volledig over te geven aan het moment. 

Tijdens een sessie doe ik precies hetzelfde maar jij kan deze wel heel anders ervaren. 

Elke behandeling staat op zich. Hoe beter jij je kunt ontspannen, hoe beter het resultaat. Sommige mensen zien beelden, anderen voelen sensaties van warmte, kou en tintelingen en sommige vallen zelfs in slaap.

Sowieso zal je je aan het eind van de sessie ontspannen voelen.

Voor daadwerkelijk resultaat zijn er meerdere sessies nodig. Als je dit wilt vraag hier naar en mail mij. Want in principe doe ik de Access Bars sessies niet meer los en altijd gecombineerd met andere tools omdat dit elkaar versterkt. 

Access bars is een snelle methode waarbij je direct verandering opmerkt omdat je na een sessie van 60 – 90 minuten minder stress en spanning voelt in je lichaam. Maar ook dat wattige gevoel in je hoofd is een stuk minder waardoor je je fris en energiek voelt. Door het ontladen van de opgeslagen, blokkerende energie ontstaat er meer ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering. 

Wil je grote veranderingen doormaken en een ruimer bewustzijn creëren? Dan is het een goed idee om vaker je bars te laten runnen als een soort van APK keuring. 

Ik bied in principe geen losse sessies meer aan. Vraag naar de mogelijkheden. Of boek een EmpowerHER sessie.