Over Namfon

Mijn naam is Namfon, empowering coach, legacy builder en mentor voor female leaders. Ik help en begeleid de bewuste ondernemer die vol lef en vertrouwen keuzes wilt maken en een nieuwe versie van zichzelf wil unlocken. Om next level te groeien in zowel haar business als privéleven en hierdoor de impact maakt waar ze naar verlangt.

Begin vandaag met het schrijven van je nieuwe hoofdstuk.

Ik weet hoe het is om jarenlang in de overlevingstand te leven. Door mijn jeugd koos ik voor de veilige weg. Een hbo-studie, een verdieping in marketing, een eigen huis, een marketingcarrière. Soms was er die innerlijke stem, het verlangen naar een uitweg uit het stramien. Maar wat als… 

Mijn persoonlijke reis heeft mij geleerd dat je altijd een keuze hebt om een nieuw hoofdstuk te schrijven. Ervaringen zijn er om van te leren en om er krachtiger uit te komen. Het is een proces van ontwikkelen, ontdoen van wie je denkt te moeten zijn en jezelf herinneren wie je in de kern écht bent. Zodat je vanuit je ware zelf gaat leven en een energetische match wordt voor je omgeving, met klanten tot gevolg. En dat gun ik jou ook. 

Stel je voor dat

 • Van betekenis zijn en je innerlijke stem volgen om impact te maken in je omgeving en bij je klanten
 • Een business die jouw mooiste leven ondersteunt
 • Vrijheid ervaren en geen druk voelen omdat je dat doet wat je leuk vindt op een manier die bij je past
 • Meer rust in je business en privéleven omdat je nog beter je grenzen aangeeft
 • Doen wat je leuk vindt in je business en privéleven op een manier die bij je past. Waardoor je niet eens die schop onder je kont nodig hebt. Want je gaat met plezier.
 • Nog beter weten wie je bent en waar je voor staat. Zodat je met lef vanuit helderheid en vertrouwen keuzes durft te maken waar je achter staat en niets meer aantrekt van de mening van anderen
 • Je eigen autoriteit zijn, vertrouwen op je eigen kennis en kunde en een diepe gronding in jezelf ervaren
 • Van je eigen verhaal je kracht maken en op deze manier impact maken
 • Je message masteren als geen ander
 • Een energetic Legacy Bee-ing zijn. Echt zichtbaar zijn als je zelf met klanten tot gevolg.

Mijn kantelpunt in het leven

Het lot in 2017 besloot dat ik voor mijzelf mocht kiezen. Dit was na het overlijden van mijn vader. Het ging niet goed met mij, want ik stond al heel mijn leven op de overlevingsstand. Door de hersenbloeding van mijn moeder in 2010, schoot ik hier nog meer in. De muur waar ik tegenaan liep, deed mij beseffen dat ik anders wilde. En zo werd het zaadje van een eigen business geplant.

Door het ziek zijn van mijn moeder en het overlijden van mijn ouders heb ik gezien dat het leven van de een op de andere dag, over of anders kan zijn. Daarom stel ik mijzelf regelmatig de vragen: wat als ik op mijn sterfbed lig? Heb ik dan het leven geleefd op de manier die ik wens voor mijzelf?

Mijn boodschap voor jou

We passen ons zo vaak aan om gezien en geliefd te worden, maar daardoor raken we onszelf kwijt en doen we de dingen die niet bij ons passen. Tijd is zó kostbaar. Je hebt niet alles in de hand, maar je kunt wel telkens voor jezelf kiezen. Doe wat je hart je ingeeft en wordt herinnerd zoals jij dat wilt.

Toen ik echt als mezelf zichtbaar werd, viel er een last van mijn schouders. Het leve en het ondernemerschap, het ging stromen en voelde allemaal lichter en soepeler aan. De grootste les die ik had te leren is mijzelf accepteren voor wie ik ben.  Zelfliefde, eigenwaarde, ik dacht dat ik het al had. Maar oh boy, I was wrong. Er zat een hele diep overtuiging in de weg. Toen ik die kon releasen, unlockte ik mijn innerpower.   
– Namfon

Mijn ondernemersreis

Het duurde even voordat ik echt voor mijzelf durfde te kiezen en mijn eigen bedrijf begon. Het opbouwen van mijn business ging niet altijd zo makkelijk. Het helpen van ondernemers en hun zichtbaarheid met mijn marketingkennis en ervaring was de veilige keuze. Maar het vraagstuk durf jij jezelf te laten zien vond ik misschien wel interessanter dan contentmarketing zelf. 

Toch bleef er iets knagen. Ik voelde dat ik meer wilde delen over mijn persoonlijke reis en de keuze die je altijd hebt om je hart te volgen. Sinds de start van mijn onderneming ben ik mij gaan verdiepen in NLP, systemisch en transformatie coachen. Ook op het gebied van marketing en vooral sales bleef ik mij ontwikkelen. De grootste groei momenten in mijn leven en in mijn business ontstonden op het moment dat ik aan de slag ging met mijn mindset. En het persoonlijk ont-wikkelen van alle belemmerende overtuigingen die mij niet meer diende. 

Op het moment dat ik op onbewust niveau ging opruimen door NLP, familieopstellingen, hypnose, ademwerk en andere healing tools kwam er intern veel ruimte vrij. Ik voelde het energetisch weer stromen in mijn lijf. Ik herinnerde me wie ik ben, en waar ik voor sta en welke grote dromen ik heb. Elke keer weer stap ik meer in mijn grootsheid en ondersteunt mijn business mijn mooiste leven. 

Mijn kennis en ervaring

 • HBO Toerisme gestudeerd 
 • NIMA-A Marketing
 • > 12 Jaar marketing ervaring in reisbranche, retail en financiële industrie
 • Masterclass bloggen bij Bloggers At Work
 • Investering Content Marketing bootcamp HVA  
 • Investering in jaartraject bij spiritueel business coach Dianne Meijer 
 • Investering transformatie coach opleiding Mathijs Bos
 • Investering business coach Deisy van Amelsbeek
 • Investering business coach Floortje Lopes
 • Investering NLP Practioner
 • Investering Systemisch Coachen 
 • Investering Familieopstellingen bij Madelon Alyssa 
 • Investering Access Bars Practioner
 • Investering in DISC en Drijfveren
 • Investering in verschillende trainingen en workshops op het gebied van FB ads, funnels, socialmedia, story telling. 
 • Eigen reissite www.stedentripineuropa.nl
 • Schrijft voor Triptalk.nl 
 • Meerdere boeken over bewustzijn, mindset, spiritualiteit 
 • Healing sessies 
 • Mijn eigen persoonlijke innerjourney en het herstel van de verbinding met mijn hart. Mijn verhaal en mijn lessen zijn mijn grootste wijsheden.
Namfon Dil - quotes

Namfon heeft mij, op haar eigen wijze, meegenomen in dit veelzijdige coachingstraject. Namfon speelt hierbij in op de coachvraag en geeft passende opdrachten mee. Wie ervoor open staat zichzelf beter te leren kennen en af wil rekenen van belemmerende gedachten en gewoontes, moet echt eens kennis gaan maken met Namfon!
– Elles

Missie

Het is mijn missie om mensen de verbinding met hun hart te laten herstellen, om zichzelf te accepteren voor wie ze zijn. Zodat ze hun innerlijke stem horen, zichzelf als autoriteit zien van hun leven en business. En daardoor de mensen aantrekken die in hun wereld passen. Echt zichtbaar zijn, leven, vertrouwen hebben in eigen kennis en kunde en je niet meer om laten blazen door externe factoren. Als coach begeleid ik jou in het transformatieproces naar de; DEAR NEW ME. Met behulp van NLP, systemisch en transformatief coachen en meer dan 12 jaar marketingervaring.

Samenwerken voor lange tijd

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan! En jouw persoonlijke cheerleader te zijn. Waar je eerst alleen maar kon dromen van die dear new you, wordt jij die ; DEAR NEW YOU.

Klaar om de sprong te wagen?

De stappen van nu, bepalen je mogelijke uitkomst.

In welke situatie je ook zit: het is altijd mogelijk om het leiderschap te pakken over je leven en next level te groeien in je business en privéleven. Op je eigen manier kun je impact maken, hoe klein of groot ook. Daarom wil ik andere female leaders ondersteunen die zakelijk of privé tegen een muur lopen. Ik zie je potentieel, ga voor je door het vuur, daag je uit, houd een spiegel voor en geef een schop onder je kont. Ik ben je cheerleader, die je goud ontdekt terwijl we bouwen aan je legacy. 

Ik gun het je namelijk zo: weten wie je bent, in verbinding met je innerlijke stem, sterk geworteld in je eigen lichaam en eigen zijn. Het is eng en kwetsbaar om jezelf uit te spreken en je plek in te nemen, maar je mag al je kleuren die je bezit tonen. Laten we samen een golfbeweging in gang zetten, om te doen waar we goed in zijn en daarmee anderen te inspireren en te begeleiden. 

Dit is mijn verhaal, dit is mijn brandstof, mijn innerlijk verlangen. Wat is jouw verhaal en wat is jouw drijfveer voor het bouwen van jouw legacy? 

Dit vind ik belangrijk

 • Vrijheid, in jezelf maar ook zeer zeker in je business omdat je doet wat je leuk vindt, op een manier die bij je past en het je mooiste leven ondersteunt
 • Verbondenheid, leven vanuit hartbewustzijn, je niet beter voelen dan een ander, oprecht geïnteresseerd zijn, respect hebben 
 • Betrokken en betrouwbaar, behulpzaam, aanmoedigen, oprecht geïnteresseerd, niet oordelen en een veilige omgeving creëeren  
 • Avontuur en plezier, leuke dingen doen, op avontuur gaan nieuwe dingen ontdekken en jezelf verrijken met ervaringen in binnen en buitenland. Al vind ik het helemaal aan het toeval overlaten uitdagend.