Aanbod

1 op 1, (online) groepsprogramma’s, (online) trainingen & workshops, retreats. En in te huren als spreker. 

Namfon Dil - NamsNotes

Sweet as Honey

Met mijn signature programma Sweet as Honey word jij een Energetic Legacy Bee-Ing zo zoet is als honing met klanten tot gevolg. Wees jezelf, stroomlijn je boodschap met een hartgedreven contentmarketing strategie en wees de energetische match voor je doelgroep.

EmpowerHER

Je snakt ernaar om volledig in je kracht te staan. Je wilt je bedrijf en privé-leven naar een nieuw level brengen maar merkt dat je tegen een blokkade aanloopt en hier niet doorheen breek. De EmpowerHER sessie is de meest toegankelijke manier om 1 op 1 met mij te werken en direct resultaat te zien.

Namfon Dil - NamsNotes

Crush je doelen met deze cheat sheet

Met deze Goaldigging cheat sheet kan jij stapsgewijs je doel vormgeven en crushen. Want je weet exact waar een goed doel aan voldoet. 

Namfon Dil - NamsNotes

CHOOSE

Vol lef en vertrouwen kiezen voor dat wat je echt wilt. Tijdens deze livedag leg je een fundering voor jezelf, krijg je tools en handvatten zodat je die op latere momenten ook nog kan gebruiken.

; Dear New Me

Het mentoring programma waarin jij 6 of 12 maanden begeleiding krijgt bij het creëren, bouwen en leven van je Legacy door stapsgewijs een nieuwe versie van jezelf te unlocken en hierdoor next level te groeien in je business en privéleven.

Namfon Dil - NamsNotes

Over Namfon

Ik ben Namfon en de afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf heb ik ervaren hoe het leven van de ene op andere dag anders of over kan zijn door het ziek worden van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders. Waardoor ik heel goed besef dat tijd kostbaar is. In mijn jeugd voelde ik me niet altijd even veilig, waren mijn ouders emotioneel niet betrokken en was ik erg op mezelf aangewezen. En toch sta ik waar ik nu sta omdat ik het lef en het vertrouwen heb om elke keer weer zakelijk en privé de keuzes te maken die nodig zijn om mijn dear new me te leven. Als ik het kan, kan jij het ook.

Namfon Dil - quotes

Namfon, haar naam zegt dat het staat voor het ripple effect van de regendruppel. Wat als een grote oceaan mag worden. Pass it forward, dat heb ik zeker ervaren. Moo hoe integer, deze dame op haar missie is. Ze geeft veel, deelt mooie ervaringen, metaforen, inzichten en practices. Dankbaar voor de onverwachte passing it forward kado’s van deze dag.

Voor wie is het aanbod

Ik begeleid ambitieuze female leaders die bewust bezig zijn met wat ze hier willen achterlaten in het unlocken van een nieuwe versie van zichzelf. Zodat ze vol lef en vertrouwen blijven kiezen voor wat ze willen, echt zichtbaar durven zijn als zichzelf en een Energetic Legacy Bee-Ing zijn waarmee ze klanten aantrekken als honing. Next level groeien in hun business en privéleven door gewoon zichzelf te zijn. 

Je maakt gebruik van

  • Met mijn kennis van meer dan 15 jaar online (content)marketingervaring heb ik een brede visie over content creatie en marketing, waardoor ik snel kan zien waar jouw groei zit.
  • In alle programma’s zitten tools uit opleidingen die ik zelf heb gebruikt en ervaren om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Dit is gebaseerd op NLP, transformatieve coachingstechnieken, systemisch werken & familieopsetllingen, DISC & Drijfveren en Access Bars.
  • Maar ook oefeningen, kennis en informatie die ik zelf heb opgedaan en ondergaan bij verschillende (business)coaches zoals Dianne Meijer, Mathijs Bos, Phil van Son, Deisy Amelsbeek en Floortje Lopes zijn bronnen die ik inzet.
  • We benaderen je leven en je business vanuit een holistische visie en kijken wat bij jou past zodat je business jouw mooiste leven ondersteunt.
  • Ik geef veel om mensen, ik zie hun kracht en potentieel en gun het ze zo dat zie die gaan leven. Hierdoor ben ik persoonlijk erg betrokken bij jouw proces en moedig ik je aan om te blijven groeien. Iets wat ik vroeger zelf heb gemist.

Build Your Legacy Podcast

De podcast voor de female leader die klaar is om haar eigen stem te volgen en een nieuwe versie van zichzelf te unlocken. Zodat ze vol lef en vertrouwen kiest en next level groeit in haar business en privéleven. Zelfleiderschap, praktisch business tips, persoonlijke ontwikkeling, mindset en persoonlijke ervaringen. Geregeld nodig ik andere vrouwen uit om hun verhaal te delen en jou te inspireren om nog meer je legacy te leven. Ik begeleid jou in het transformatieproces naar de ; Dear New Me die nodig is voor het next level dat jij voor je ziet.