CHOOSE

Kies voor groei en kracht, pak je momentum. Het is tijd om jezelf op nummer één te zetten en te leren hoe je met lef, duidelijkheid en veerkracht jouw dromen en doelen realiseert. Ontdek de kracht van jouw keuzes.

Voor wie is het?

Ben jij klaar om krachtige stappen te zetten in jouw leven en business? CHOOSE biedt de kans om helderheid te vinden in jouw keuzes, een unstoppable innerlijk vuur aan te wakkeren en diep vertrouwen in jezelf op te bouwen. Dit is jouw moment om vol vertrouwen te kiezen voor wat écht bij jou past en te groeien door de CHOOSE methode.

Choose is een bijzondere dag. Dit brengt het je.

 • Innerlijke drijfveer ofwel je waarom: herstel de verbinding met jouw diepste motivaties. De kracht die je nodig hebt om vol vertrouwen te blijven kiezen en handelen, keer op keer. 
 • Authentieke koers: ontdek en luister naar je innerlijke stem voor helderheid en richting. Omarm je innerlijke vuur en behoud de controle over je pad.
 • Ontdek de onderstroom: ontdek de obstakels die jouw verlangens in de weg staan en bevrijd je hiervan.
 • Doelgerichte impact: maak bewuste keuzes voor een grotere impact, en blijf op koers voor succes. Zet praktische stappen richting jouw volgende groeifase van ontwikkeling. 
 • Handvatten voor vertrouwen: krijg praktische tips en hulpmiddelen om met vertrouwen beslissingen te nemen.

Je bent klaar voor CHOOSE

Herken je dat gevoel? Je bent niet helemaal happy en voelt dat je stagneert in het zetten van de nodige stappen. Je bent een vrouw met ambitie en wilt het beste uit zichzelf halen. Soms sluipen twijfels alleen je hoofd binnen en blijf je malen, waardoor je momentum verliest. Jezelf herpakken doe je maar het kost tijd en energie.

Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om die krachtige, zelfverzekerde versie van jezelf vast te houden?

 • Vol vertrouwen kiezen en niet blijven twijfelen.
 • Dicht bij jezelf blijven, zelfs als het moeilijk is.
 • Stappen blijven zetten, ondanks tegenslagen.
 • Lef tonen en je niet laten afleiden door anderen.


Jouw dromen zijn het waard om waarheid te worden. Het is tijd om vol zelfvertrouwen en met een duidelijk plan vooruit te kijken. Jouw innerlijke kracht verdient het podium! 

Over Namfon

Ik ben Namfon en de afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf heb ik ervaren hoe het leven van de ene op andere dag anders of over kan zijn door het ziek worden van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders. Waardoor ik heel goed besef dat tijd kostbaar is. In mijn jeugd voelde ik me niet altijd even veilig, waren mijn ouders emotioneel niet betrokken en was ik erg op mezelf aangewezen. En toch sta ik waar ik nu sta omdat ik het lef en het vertrouwen heb om elke keer weer zakelijk en privé de keuzes te maken die nodig zijn om mijn dear new me te leven. Als ik het kan, kan jij het ook.

Namfon Dil - quotes

Het was een fijne leerzame dag die mij meerdere inzichten hebben gegeven. Deze ga ik zeker toepassen. Namfon creërt een veilige plek waar je jezef kunt zijn. Ze gaat de diepte in maar geeft ook praktische tools. Namfon is rustig, duidelijk en weet waarover ze praat en brengt dat met passie over.
– Alexandra | Kara Moon

Ontdek je kracht, omarm je momentum

We kennen het allemaal: die twijfel, die stem die fluistert dat er meer in zit dan je er nu uithaalt. Maar wat als je die stem zou omarmen en zou gebruiken als jouw kompas naar groei?

Ik begrijp het, ik heb zelf diezelfde reis gemaakt. Ik twijfelde lang voordat ik de sprong waagde om mijn eigen pad te bewandelen. Die innerlijke drang om te breken met het bekende en te gaan voor mijn eigen onderneming was onweerstaanbaar. Maar die onzekerheid hield me lang gevangen in mijn gedachten. Achteraf gezien zonde van mijn tijd. Maar zo’n keuse gaat niet over een nacht ijs. 

Inmiddels is het hek van de dam. En heb ik ontdekt wat ervoor nodig is om steeds weer te blijven kiezen. Ondanks de angst en twijfel.

CHOOSE is jouw kans om te leren van mijn ervaringen, inzichten en tools. Het gaat niet alleen om de keuzes die je maakt, maar ook om hoe je ze maakt. Samen gaan we die blokkades doorbreken en die innerlijke stem versterken zodat je met vertrouwen stappen zet.

Waarom CHOOSE? Omdat het niet alleen draait om groei in je business, maar vooral om jouw persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om het leven dat jij wilt leiden, zonder spijt achteraf. Ik geloof in jouw unieke kracht en dat deze de wereld kan veranderen.

Dit kun je verwachten.

 • Een intieme groep gelijkgestemden waar je jezelf kunt zijn. Veel persoonlijke aandacht. 
 • Een dag vol praktische tools, handvatten en strategieën om na deze dag zelfstandig keuzes te blijven maken.
 • Concrete stappen zetten richting jouw volgende groeifase.
 • Meditaties en oefeningen om dit proces te versterken en jezelf als autoriteit te omarmen om jouw pad met lef te bewandelen.
 • Volledig verzorgde dag op 11 april van 10 – 17 uur, inclusief lunch, koffie, water, thee en werkboek.
 • Locatie nader te bepalen


Het leven is te kort voor twijfels. Kies voor groei, kies voor jezelf en creëer momentum. Laat CHOOSE de dag zijn waarop jouw pad naar succes een nieuwe richting inslaat!


Waarde € 297,-
Pre-sale voor 147

Namfon Dil - quotes

Door het mooie en goed verzorgde one retreat van CHOOSE heb ik weer duidelijk gekregen waar mijn doorbraak momenten kunnen zitten. De ladder van succes met de treden refocus, plan, actie hebben mijn ogen geopend. Namfon is een warme krachtige vrouw die haar missie uitstraalt en niet bang is haar persoonlijke verhaal te delen. Met haar komen er rimpeleffecten in de zee van vrouwelijk leiderschap.
– Pauline | Spark of Joy

Je maakt gebruik van

 • Met mijn kennis van meer dan 15 jaar online (content)marketingervaring heb ik een brede visie over content creatie en marketing, waardoor ik snel kan zien waar jouw groei zit.
 • In het programma zitten alle tools uit opleidingen die ik zelf heb gebruikt en ervaren om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Dit is gebaseerd op NLP, transformatieve coachingstechnieken en systemisch werken.
 • Maar ook oefeningen, kennis en informatie die ik zelf heb opgedaan en ondergaan bij verschillende (business)coaches zoals Dianne Meijer, Mathijs Bos, Phil van Son, Deisy Amelsbeek en Floortje Lopes zijn bronnen die ik inzet.
 • We benaderen je leven en je business vanuit een holistische visie en kijken wat bij jou past zodat je business jouw mooiste leven ondersteunt.
 • Ik geef veel om mensen, ik zie hun kracht en potentieel en gun het ze zo dat zie die gaan leven. Hierdoor ben ik persoonlijk erg betrokken bij jouw process en moedig ik je aan om te blijven groeien. Iets wat ik vroeger zelf heb gemist.
Namfon Dil - quotes

CHOOSE is een heerlijke dag waarin je herlderheid krijgt over jezelf, je why en hoe je manieren vindt om door te gaan en door te zetten. Je gaat aan de slag met jezelf op mindsetniveau, maar ook op een dieper level waardoor je je steving in je schoenen voelt staan. Namfon is duidelijk, geeft goede uitleg en de dag zit logisch in elkaar en is compleet.
– Kim | Kim Around the World

Jouw investering in de pre-sale € 147

Super leuk als je erbij bent. Ik kan niet wachten om met jou en de groep deze dag aan te gaan. Ik ben je persoonlijke cheerleader, daag je uit en geef inzichten. 

Klaar om de sprong te wagen?

Namfon Dil - quotes

Namfon, haar naam zegt dat het staat voor het ripple effect van de regendruppel. Wat als een grote oceaan mg worden. Pass it forward, dat heb ik zeker ervaren. Moo hoe integer, deze dame op haar missie is. Ze geeft veel, deelt mooie ervaringen, metaforen, inzichten en practices. Dankbaar voor de onverwachte passing it formward kado’s van deze dag.
– Vera