Privacy statement & cookieverklaring

Privacystatement en cookieverklaring

Namfon Dil Company helpt bewuste ondernemers om een next level te groeien in hun business en priveleven door het zijn van Energetic Legacy Bee-Ing die zo zoet is als honing dat ze een energetische match zijn voor hun klant. Dit doe ik o.a. met NLP, Familieopstellingen, Access Bars en mijn meer dan 15 jaar online (content)marketing ervaring. Ik doe er alles aan om ontvangen gegevens privé te houden en deze vertrouwelijk te behandelen. Gegevens zijn ten alle tijden voor jou inzichtelijk te maken en worden verwerkt volgens de AVG. 

Hieronder zie je welke gegevens ik vraag, waarvoor ik deze gebruik en welke informatie ik opsla. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang ik je gegevens bewaar.

1.Persoonsgegevens

De volgende gegevens worden vertrouwelijk behandelt en opgeslagen:

 • Bedrijfsnaam 
 • Voor- en Achternaam 
 • Factuuradres 
 • KvK-nummer 
 • E-mailadres 
 • Telefoonnummer 
 • Klantnummer, opdrachtnummer, offertenummer en factuurnummer

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

Deze gegevens heb je zelf via de website, e-mail, of socialmedia bij mij aangeleverd.

2. Doeleinden

Ik verwerk je persoonsgegevens alleen wanneer ik dat volgens de AVG mag en voor de doeleinden die ik heb beschreven.

Contact

Heb je contact met mij opgenomen via e-mail, het contactformulier of via telefoon, dan verwerk ik jouw gegevens om goed te kunnen reageren en jou van dienst te zijn. Ik bewaar je gegevens maximaal 3 jaar.

Nieuwsbrief

Als je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een gratis product hebt aangevraagd of een dienst hebt afgenomen verwerk ik jouw voornaam en e-mailadres om je informatie toe te kunnen sturen. Wanneer jij je uitschrijft voor de mails worden de gegevens uit mijn e-mail database verwijderd.

Offerte / Diensten

Vraag je een offerte aan dan verwerk ik bedrijf- en persoonsgegevens om je een gericht voorstel toe te sturen. Als je een van mijn diensten afneemt verwerk ik alle gegevens die noodzakelijk zijn om een factuur op te stellen. Dit zijn sowieso je naam, woonadres, e-mail en telefoonnummer. Bij betaling kan ik zien van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. Ik bewaar offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.

3. Derden

Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt, behalve voor zover ze worden opgeslagen op servers, waarvoor ik diensten afneem bij derden. Met deze partijen heb ik verwerkers overeenkomsten gesloten om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

 • Hosting
 • WordPress 
 • Mailservers 
 • Betaaldiensten

4. Jouw rechten

Je hebt altijd recht op inzage, aanpassing en verwijdering van je persoonlijke gegevens. Daarnaast heb je recht van bezwaar tegen verwerking van persoonsgegevens en recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt deze rechten uitoefenen door ons een mail te sturen via namfon@namfondil.nl. Om misbruik te voorkomen kunnen vraag ik je om een identificatie. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, vragen we je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser.

5. Beveiliging gegevens

Ik maak op alle pagina’s gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodat anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via een SSL worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het gesloten slotje in je browser.

6. Cookies

Namfon Dil – Coaching werkt met cookies. Dit zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die op de harde schijf van je computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar de server teruggestuurd worden waardoor je niet continu gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Daarnaast helpen de cookies mij om inzichtelijk te krijgen hoe je de site gebruikt zodat ik dit voor jou nog klantvriendelijker en beter kan maken. En kan ik op basis van jouw interesses bepaalde marketingboodschappen tonen. Cookies uitschakelen is mogelijk maar houd er dan wel rekening mee dat de website niet meer optimaal werkt en je niet de volledige ervaring krijgt.

  1. Toestemming voor het gebruik van cookies

Voor sommige cookies is toestemming vereist. Voor de cookies die wij gebruiken is geen toestemming vereist.

 1. De gebruikte type cookies en hun doelstellingen

Ik gebruik de volgende type cookies:

 • Functionele cookies: hiermee kan ik de website beter laten functioneren en is het gebruiksvriendelijker voor jou als klant. 
 • Analytische cookies: deze zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek, wordt er een cookie aangemaakt, bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden, zoals:
  • welke pagina’s je hebt bekeken
  • hoe lang je op een bepaalde pagina bent gebleven
  • bij welke pagina je de site hebt verlaten
 • Social media related cookies: hiermee registreren social media zoals Facebook en LinkedIn welke artikels en pagina’s je deelt via hun sociale media sharing buttons. Ze kunnen ook tracking cookies bevatten die je surfgedrag op het web volgen.

7. Nieuwe ontwikkelingen en onvoorziene cookies

De teksten op mijn website kan op ieder moment worden aangepast door voortdurende ontwikkelingen. Dit geldt ook voor deze cookieverklaring. Neem deze verklaring daarom regelmatig door om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

In blogartikelen kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt en op www.namfondil.nl wordt ontsloten door middel van bepaalde codes (embedded content). Denk hierbij aan bijvoorbeeld YouTube video’s. Deze codes maken vaak gebruik van cookies. Ik heb geen controle op wat deze derde partijen met hun cookies doen.

Het kan ook voorkomen dat via mijn site cookies worden geplaatst door anderen, waarvan ik niet altijd op de hoogte ben. Kom je op onze website onvoorziene cookies tegen die je niet kunt terugvinden in het overzicht? Laat het mij weten via namfon@namfondil.nl. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben.

8. Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaringen af en toe aan moeten passen, bijvoorbeeld wanneer we onze website aanpassen of de regels rondom cookies wijzigen. Je kunt deze webpagina raadplegen voor de laatste versie.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben neem dan contact op met namfon@namfondil.nl 

14 november 2023