CONTENT DIE KLANTEN OPLEVERT

WORD EEN KLANT MAGNEET DOOR AUTHENTIEK JEZELF TE ZIJN.

DOWNLOAD DE MINI GIDS EN ONTDEK

inhoud-content-die-klanten-oplevert
  • Wat de echte reden is dat jij nu nog geen klanten aantrekt ondanks alle tijd die je stopt in het maken van content en een strategie. En hoe jij door één ding te veranderen dit wel kunt gaan doen.
  • De 4 elementen die ervoor zorgen dat je met een hart gedreven contentmarketing strategie gestructureerd jouw boodschap de wereld in brengt en een klant magneet wordt door echt jezelf te zijn op een manier die bij je past.  
  • Hoe je met YOU content authentiek deelt, jouw eigenheid benadrukt, visie laat zien en verbinding & vertrouwen opbouwt. En klanten aantrekt die zich aangetrokken voelen door jouw persoonlijkheid en verhalen. 

The more you love yourself, the easier it is to show up and be visible.
– Unknown

Over Namfon

De afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf moest ik voor die kwartjes vielen ook een proces door. Ik had allemaal plannen. En wilde graag dat mooiste leven en een business die dat ondersteunt. 

Ik was zichtbaar en liet mezelf online zien. Maar er gebeurde weinig. En dat zag je op mijn bankrekening. 

Tot ik inzag, en dat zie ik ook bij klanten en gesprekken die ik voer terug. Het gaat om het innemen van je plek. Jezelf echt echt durven laten zien om wie je bent, uiten waar je voor staat. Authentiek zijn geen kunstje doen of een rol spelen. Dat is aantrekkelijk en werkt als een magneet.

Verder is het bevrijdend, levert het goede content en klanten op.