; DEAR NEW ME

Het mentoring programma voor de female leader die klaar is om een vernieuwde versie van haarzelf te unlocken en hier in te stappen. Zodat ze vol lef, vertrouwen, en een goede mindset next level groeit in haar business en privéleven. En de vrijheid en impact ervaart waar ze zo naar verlangt. 

Voor wie is het

De meeste female leaders zetten niet de stappen die nodig zijn om echt impact te maken en te groeien naar hun next level, terwijl dit zo makkelijk kan zijn.

In plaats daarvan zijn ze met van alles bezig, proberen ze alles zelf uit te zoeken en vinden ze veel leuk maar maken niks af of zetten niet de juiste (strategische) acties uit omdat ze geen duidelijk doel en focus hebben. Ze zijn bang om keuzes te maken, want wat als het de verkeerde is? En daardoor laten zich al snel afleiden door hun omgeving en de stemmen in hun hoofd. Ze verlangen naar vrijheid, meer rust, energie, blijheid en vol vertrouwen kiezen en doen. Stiekem weten ze wel dat ze niet alles meer alleen willen uitzoeken. En dat een schop onder hun kont en een liefdevolle aanmoediging nodig is om dat innerlijke verlangen te volgen die hen naar volgende niveau in hun business en privéleven brengt.

Uiteindelijk blijven deze female leaders te lang hangen en doen ze er veel langer over om door te groeien naar de nieuwe versie van zichzelf die nodig is om next level te groeien in hun business en privéleven. Groeien ze door dan ervaren ze meer vrijheid, maken ze impact en verdienen ze geld met hun missie en persoonlijke kwaliteiten. 

Stel je voor dat

 • Je business en privéleven nog meer past bij jouw wensen en verlangens en je hier voldoening uithaalt.
 • Dat je strategieën en een manier van werken hebt die bij jouw next level business past. Geen vooraf uitgedachte strategieën volgens het boekje, we kijken vooral waar jij blij van wordt en hoe we dat kunnen uitvoeren zodat je impact maakt op een manier die bij je past en je legacy achterlaat
 • Dat je met minimaal aantal uur werken maximale impact maakt bij je doelgroep met jouw kwaliteiten en missie. Maar ondertussen ook andere dingen kunt doen waar je blij van wordt in je privé tijd. 
 • Dat je nog meer vrijheid ervaart, doet wat je leuk vindt en daar onwijs veel energie van krijgt elke dag weer 
 • Jij jezelf ziet als dé autoriteit van je leven.  Je weet wie je bent, waar je voor staat en je durft met lef vanuit helderheid en vertrouwen keuzes te maken waar je achter staat en niets meer aantrekt van de mening van anderen. En kunt zelfs in de mindere momenten jezelf bij elkaar pakken omdat je weet waarom je het doet.
 • Meer rust ervaart in je business en privé leven omdat je nog beter voor jezelf zorgt en je grenzen aangeeft.

Je bent klaar voor de NEW ME 

Dit persoonlijke 1-op-1 mentoring programma is voor vrouwen met een missie die klaar zijn om met nog meer lef en zelfvertrouwen keuzes te maken die bij haar passen zodat ze doorgroeit naar het volgende niveau in haar business en privéleven.

Wat jij nodig hebt zijn handvatten om jouw next level potentieel te unlocken. Waardoor je transformeert naar de nieuwe versie van jezelf en groeit op alle vlakken in je leven.

Je hebt waarschijnlijk 10.000 vragen en genoeg ideeën om je business naar het volgende niveau te tillen maar daar starten we niet mee. We beginnen met jou. Wat wil jij, wie heb je te zijn om te kunnen groeien naar het volgende niveau en hoe je dat dan kan doen, dat pakken we daarna op. 

Van dear new you ; naar dear new me

Je bent klaar met jezelf klein houden, wilt spijkers met koppen slaan en nog meer impact maken in je priveleven en met je business als je die hebt of misschien wilt starten. We gaan jouw grootste verlangen en potentieel achterhalen en je ontdoen van alles waardoor je nu niet in je grootsheid kunt stappen. Zodat je met een goede mindset en een intern zelfvertrouwen groeit naar de nieuwste versie van jezelf die nodig is om jouw leven en business naar the next level te tillen op een manier die bij je past. Jouw business, als je die hebt of wilt starten ondersteunt jouw mooiste leven. En niet andersom. 

En gelukkig hoef je het deze keer niet alleen te doen. Je vindt het fijn om met een coach te werken die marketing ervaring heeft maar die je ook helpt bij het veranderen van je mindset, door familieopstellingen, zodat je je belemmerende overtuigingen en onhandig gedrag de deur wijst en je stappen blijft zetten in je ; dear new me versie.

Jij kan nu meedoen aan het ; Dear new me programma voor € 1997

Wie ben ik

Ik ben Namfon en de afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf heb ik ervaren hoe het leven van de ene op andere dag anders of over kan zijn door het ziek worden van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders. Waardoor ik heel goed besef dat tijd kostbaar is. In mijn jeugd voelde ik me niet altijd even veilig, waren mijn ouders emotioneel niet betrokken en was ik erg op mezelf aangewezen. En toch sta ik waar ik nu sta omdat ik het lef en het vertrouwen heb om elke keer weer zakelijk en privé de keuzes te maken die nodig zijn om mijn dear new me te leven. Als ik het kan, kan jij het ook.

THE MORE YOU LOVE YOURSELF, THE EASIER IT IS TO SHOW UP AND BE VISIBILE

Unknown

Dit kan je verwachten tijdens het ; DEAR NEW ME mentoring programma

In 12 weken begeleid ik jou naar een nieuwe versie van jezelf zodat je vol zelfvertrouwen en lef doorgroeit naar een volgend niveau in je business en privé leven.

Jij krijgt

  • Een 1 op 1 kick off
  • Elke 2 weken een 1 op 1 live sessie online via zoom of live bij mij thuis zodat je ook echt de informatie kunt implementeren maar we het ook kunnen hebben over business vraagstukken
  • Toegang tot al mijn kennis. En blokkades en patronen heffen we op door middel van familieopstellingen
  • DISC en Drijfveren analyse

 • Een directe lijn met mij via whatsapp of e-mail voor al je vragen met betrekking tot het programma of business gerelateerde vragen tussendoor
 • Elke maandag check ik in bij jou (en de groep) in via de whatsapps en deel jij je focus
 • Elke vrijdag deel je je wins met mij (en de groep) via whatsapp
 • Aanvullende werkboeken, oefeningen en tips
 • Mijn volledige aandacht. Alleen is maar alleen en met hulp, aanmoediging en commitment groei je sneller. Van alles alleen doen, uitzoeken en proberen naar samen sparren en zelf concreet actie ondernemen zodat je de impact maakt waar je naar verlangt. En eindelijk eens echt dat sluimerende idee gaat doen.

Resultaat

 • Van geen doel en focus hebben naar weten wat je wilt, keuzes maken en doen zodat je (nieuwe) business jouw mooiste leven ondersteunt en je doet wat je echt leuk vindt. Waardoor je meer rust, vrijheid, balans ervaart en je je blij en voelt op alle vlakken in je leven 
 • Weten wie je bent, wat je echt wilt en waar je voor staat. Zodat je vol zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid achter je keuzes staat en je als leider wordt gezien. En je je diep van binnen ook zo voelt. Bye bye angst & onzekerheid: hello DEAR NEW ME!
 • Een persoonlijk actieplan om de potential gap kleiner te maken
 • Nog meer helderheid en geloof in jezelf en je bedrijf en hoe jij op jouw manier nog meer impact kunt maken
 • Jouw unieke en persoonlijke manier van werken helpt je met gemak een constante stroom van klanten aantrekken. Geen voorgekauwde strategieën. Op maat is het antwoord en ondernemen voelde nog nooit zo makkelijk
 • Je rekent af met niet helpend en saboterend gedrag en gedachten en breekt door uit vicieuze cirkel omdat je jezelf op 1 zet, voor je jezelf en je business kiest en doet wat nodig is. Je hebt niet voor niks een helder doel voor ogen.
 • Een snellere groei omdat je het niet alleen doet en je grootsheid en kwaliteiten worden gezien.
 • Jij bent je eigen persoonlijke grensbewaker. Je laat je niet meer afleiden door je omgeving en de waan van de dag waardoor je meer energie hebt en een betere werk / privé balans ervaart

Jouw investering € 1997 ex btw

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan! En jouw persoonlijke cheerleader te zijn. Waar je eerst alleen maar kon dromen van die dear new you, wordt jij die ; DEAR NEW YOU.

Klaar om de sprong te wagen?

 Je maakt gebruik van

 • Met mijn kennis van meer dan 15 jaar online (content)marketingervaring heb ik een brede visie over content creatie en marketing, waardoor ik snel kan zien waar jouw groei zit. 
 • In het programma zitten alle tools uit opleidingen die ik zelf heb gebruikt en ervaren om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Dit is gebaseerd op NLP, transformatieve coachingstechnieken en systemisch werken. 
 • Maar ook oefeningen, kennis en informatie die ik zelf heb opgedaan en ondergaan bij verschillende (business)coaches zoals Dianne Meijer, Mathijs Bos, Phil van Son, Deisy Amelsbeek en Floortje Lopes zijn bronnen die ik inzet. 
 • We benaderen je leven en je business vanuit een holistische visie en kijken wat bij jou past zodat je business jouw mooiste leven ondersteunt.
 • Ik geef veel om mensen, ik zie hun kracht en potentieel en gun het ze zo dat zie die gaan leven. Hierdoor ben ik persoonlijk erg betrokken bij jouw process en moedig ik je aan om te blijven groeien. Iets wat ik vroeger zelf heb gemist. 

Wat klanten zeggen

Namfon heeft mij, op haar eigen wijze, meegenomen in dit veelzijdige coachingstraject. Namfon speelt hierbij in op de coachvraag en geeft passende opdrachten mee. Wie ervoor open staat zichzelf beter te leren kennen en af wil rekenen van belemmerende gedachten en gewoontes, moet echt eens kennis gaan maken met Namfon!

Elles

Ik ging met Namfon Dil samenwerken om mijn webshop een boost te geven door content.

Het aanpak van  “achter de schermen ” beginnen, verraste mij een beetje in het begin. De basis voor de content marketingplan werd uitgewerkt vanuit mij als ontwikkelaar en eigenaar van mijn product vanuit de gedachte dat jij het gezicht bent van je product.

Dat is de basis. Want wanneer jij jezelf zichtbaar durf te maken, kan je ook pas jouw product naar voren brengen en laten schijnen.

Door dat ik heel erg naar binnen moest keren, is het mogelijk geweest om een content marketingplan te maken, die je achter staat en ook tot uitvoering kunt brengen over een langere periode.

Het traject heeft veel beweging in mijn manier van denken in gang gezet en door de diepgang en begrip van het traject, ben ik zelf in staat om het verder in te vullen en uit te werken.

Wat voor mij ontzettend belangrijk is geweest, was dat Namfon mij een kickstart hebt gegeven door ook praktijk voorbeelden te geven. Hoe ik mijn teksten moesten aanpassen. Voorbeelden en ideeën van zoekwoorden.  Heel operationeel. Door deze mix van een strategisch gereedschap tot begeleiding op een operationele niveau beschouw ik mijn traject als ontzettend succesvol.  Je hebt en handleiding voor je content marketing strategie in je handen.  Die kan je dan zelf uitvoeren of je kan iemand anders dit laten doen.  Het is een gereedschap die meteen in gebruik genomen kunt worden.

Voor mij was het echt doorslaggevend.  Een proces is in mijn bedrijf in gang gezet.  Ik heb de tools een steun van Namfon gekregen en de eerste stenen gelegd. Zodat ik weet dat ik op de juiste manier aan het bouwen ben. Hierdoor zorg ze voor dat de contentplan niet in mijn bureaulade belandt, vanwege mijn gebrek aan vaktermen en google trucjes, maar dat die ook tot uitvoering komt.

Bedankt Namfon, ik hoop dat je veel andere bedrijven mag helpen, want content marketing is zeker en vak voor zich.

Susan

Honnisjaal.nl

Jouw investering € 1997 ex btw

Denk je dat dit 3 maanden persoonlijke mentoring programma wat voor je is? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Ik zal in dit gesprek een paar vragen stellen om jou en je wensen beter te leren kennen, zodat we kunnen kijken of we een match zijn en ik jou met mijn programma verder kan helpen.