; DEAR NEW ME mentoring programma

Unlock je next level potentieel als leider van je leven en je business.

Voor wie is het?

Voor de ambitieuze female leader die klaar is voor meer impact, vrijheid en next level groei in haar business en priveleven. Unlock je potentie en transformeer je bedrijf en jezelf als autoriteit. Leg een fundering voor constante groei met de Legacy Bee-Ing blueprint. 

Stel je voor dat

 • Droomleven vol vrijheid en voldoening. Je business en privéleven passen perfect bij jouw wensen en geven je dagelijks ongelooflijk veel energie. Authenticiteit is je kracht.
 • Next level strategieën. Dat je strategieën en een manier van werken hebt die bij jouw next level business past. Geen vooraf uitgedachte strategieën volgens het boekje, we kijken vooral waar jij blij van wordt en hoe we dat kunnen uitvoeren zodat je impact maakt op een manier die bij je past en zoals jij herinnert wilt worden
 • Impactvolle business. Dat je met focus en aandacht maximale impact maakt bij je doelgroep met jouw kwaliteiten en missie. Maar ondertussen ook andere dingen kunt doen waar je blij van wordt in je privé tijd.
 • Zelfautoriteit en lef. Jij jezelf ziet als dé autoriteit van je leven en business. Je weet wie je bent en waar je voor staat. Je durft met lef vanuit helderheid en vertrouwen keuzes te maken waar je achter staat en trekt je niets meer aan van de mening van anderen. En kunt zelfs in de mindere momenten jezelf bij elkaar pakken omdat je weet waarom je het doet.
 • Rust door zelfzorg. Meer rust ervaart in je business en privé leven omdat je nog beter voor jezelf zorgt en je grenzen aangeeft.

Je bent klaar voor de NEW ME

Klaar voor een transformatie? Je privéleven en business draaien, maar je voelt dat er meer in zit. Je worstelt met het vinden van je eigen weg, terwijl anderen schijnbaar succesvol zijn. Het ontbreekt aan focus en resultaten blijven uit. Het ; Dear New Me mentoring programma is voor jou als:

 • Je diep van binnen weet wat je wilt, maar twijfelt om actie te ondernemen.
 • Je behoefte hebt aan meer structuur en focus in je aanpak. En strategie voor verder groei en de autorithy leader te worden in je markt. En privéleven.
 • Je wilt dichtbij jezelf blijven, wetende dat dit essentieel is voor blijvend succes.
 • Je beseft dat de huidige fundering niet stevig genoeg is voor verdere groei.

Over Namfon

Ik ben Namfon en de afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf heb ik ervaren hoe het leven van de ene op andere dag anders of over kan zijn door het ziek worden van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders. Waardoor ik heel goed besef dat tijd kostbaar is. In mijn jeugd voelde ik me niet altijd even veilig, waren mijn ouders emotioneel niet betrokken en was ik erg op mezelf aangewezen. En toch sta ik waar ik nu sta omdat ik het lef en het vertrouwen heb om elke keer weer zakelijk en privé de keuzes te maken die nodig zijn om mijn dear new me te leven. Als ik het kan, kan jij het ook.

The more you love yourself, the easier it is to show up and be visible.
– Unknown

Je hebt altijd de keus om opnieuw te beginnen

In mijn leven ben ik meerdere keren tegen de muur van het leven gelopen. Ik leefde een leven zoals ons wordt geleerd. Opleiding, carrière, huisje, boompje, beestje. Opleiding, carrière, huis check. En toen overleed mijn vader. En vroeg ik mezelf af is dit het nu? Wat wil ik eigenlijk?

Ik startte met ondernemen. Maar ook in mijn business liep ik steeds tegen iets aan.  Het was het steeds net niet. Ik maakte keer op keer de keuze om opnieuw te beginnen. 

Tot ik besefte ik doe een kunstje. Ik probeer te doen en aan te sluiten op wat de ander mogelijk verwacht. En ben helemaal niet authentiek bezig. 

Terwijl als ik doe wat ik leuk vind, op een manier die bij me past, dan vertel ik vol enthousiasme en overtuiging. Ben ik een aantrekkelijke energiebom en ik heb gemerkt dan komen de klanten vanzelf. 

Authenticiteit, energie, mindset en daarna pas strategie. 

Loopt het niet zoals je wilt. Wees eerlijk naar jezelf. Waar laat ik het liggen, waar pas ik me aan, waar houd ik mezelf nog klein omdat ik misschien bang ben? Welke stap heb ik nu te zetten om te groeien in de persoon die ik wil zijn. 

Inzicht en bewustwording is key voor verandering. Jouw acties vandaag bepalen je toekomst. 

Ik heb van dichtbij al meegemaakt dat het leven eindig is. En leef nu elke dag met het idee, hoe wil ik voldoening halen, wie wil ik zijn als persoon en hoe kan ik impact en indruk maken in iemands leven. 

Ik gun het jou ook dat je een leven leeft wat bij je past en business die dat ondersteunt. In het ; Dear New Me mentoring programma leggen we een fundering voor groei neer. Zodat je stapsgewijs kunt groeien in de persoon die je hebt te zijn voor het succes dat jij voor je ziet. 

Namfon Dil - quotes

Namfon heeft mij, op haar eigen wijze, meegenomen in dit veelzijdige coachingstraject. Namfon speelt hierbij in op de coachvraag en geeft passende opdrachten mee. Wie ervoor open staat zichzelf beter te leren kennen en af wil rekenen van belemmerende gedachten en gewoontes, moet echt eens kennis gaan maken met Namfon!
– Elles

Mogelijke resultaten na ; Dear New Me

 • Van geen doel en focus hebben naar weten wat je wilt, keuzes maken en doen zodat je (nieuwe) business jouw mooiste leven ondersteunt en je doet wat je echt leuk vindt. Waardoor je meer rust, vrijheid, balans ervaart en je je blij en voelt op alle vlakken in je leven
 • Weten wie je bent, wat je echt wilt en waar je voor staat. Zodat je vol zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid achter je keuzes staat en je als leider wordt gezien. En je je diep van binnen ook zo voelt. Bye bye angst & onzekerheid: hello DEAR NEW ME!
 • Een persoonlijk actieplan om de potential gap kleiner te maken
 • Nog meer helderheid en geloof in jezelf en je bedrijf en hoe jij op jouw manier nog meer impact kunt maken
 • Jouw unieke en persoonlijke manier van werken helpt je met gemak een constante stroom van klanten aantrekken. Geen voorgekauwde strategieën. Op maat is het antwoord en ondernemen voelde nog nooit zo makkelijk
 • Je rekent af met niet helpend en saboterend gedrag en gedachten en breekt door uit vicieuze cirkel omdat je jezelf op 1 zet, voor je jezelf en je business kiest en doet wat nodig is. Je hebt niet voor niks een helder doel voor ogen.
 • Een snellere groei omdat je het niet alleen doet en je grootsheid en kwaliteiten worden gezien.
 • Jij bent je eigen persoonlijke grensbewaker. Je laat je niet meer afleiden door je omgeving en de waan van de dag waardoor je meer energie hebt en een betere werk / privé balans ervaart

Zo ziet het eruit

 • Traject volgens mijn eigen ontwikkelde Legacy BEE-ING blueprint waar we personal en business groei combineren.
 • Elke maand (4x) een live ochtend of middag met mij.
 • Elke maand (4x) online calls van 45 minuten.
 • Een directe lijn met mij in je broekzak door Voxer coaching. Op deze manier houden we lijnen kort, kun je snel implementeren zonder momentum te verliezen.  
 • DISC en Drijfveren analyse om jezelf beter te leren kennen. En je drijfveer nog helderder te krijgen. 
 • 1x een 1 op 1 Familieopstelling 
 • Aanvullende werkboeken, oefeningen en tips wanneer nodig komend uit mijn toolbox van NLP, Familieopstellingen of Access Bars. 
 • Mijn volledige aandacht. Ik ben de persoon waarbij je de dingen deelt die je niet met je vriendinnen, partner of andere familieleden durft of kan delen.
 • Het programma omvat een aantal vaste elementen zoals de Legacy BEE-ING blueprint en bij behorende opdrachten. En een familieopstelling. Verder is het custom made passend aan jouw behoeften. 
 

Investering € 2950 
Bonus: EmpowerHER sessie en Deelname Sweet as Honey
Totale waarde: € 4113

Nu voor 2950
Of 6 x 491,66 / 12 x 245,83

Je maakt gebruik van

 • Met mijn kennis van meer dan 15 jaar online (content)marketingervaring heb ik een brede visie over content creatie, systemen en marketing, waardoor ik snel kan zien waar jouw groei zit.
 • In het programma zitten alle tools uit opleidingen die ik zelf heb gebruikt en ervaren om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Dit is gebaseerd op NLP, transformatieve coachingstechnieken en systemisch werken.
 • Maar ook oefeningen, kennis en informatie die ik zelf heb opgedaan tijdens mijn eigen persoonlijke processen en ontwikkeling. 
 • We benaderen je leven en je business vanuit een holistische visie om zo die hartgedreven manier van leven en een business runnen te stroomlijnen. En kijken wat bij jou past zodat je business jouw mooiste leven ondersteunt. En je er zelf ook plezier uithaalt. 
 • Ik geef veel om mensen, ik zie hun kracht en potentieel en gun het ze zo dat zie die gaan leven. Hierdoor ben ik persoonlijk erg betrokken bij jouw proces en moedig ik je aan om te blijven groeien. Iets wat ik vroeger zelf heb gemist.
Namfon Dil - quotes

Ik ging met Namfon Dil samenwerken om mijn webshop een boost te geven door content.

Het aanpak van “achter de schermen ” beginnen, verraste mij een beetje in het begin. De basis voor de content marketingplan werd uitgewerkt vanuit mij als ontwikkelaar en eigenaar van mijn product vanuit de gedachte dat jij het gezicht bent van je product.

Dat is de basis. Want wanneer jij jezelf zichtbaar durf te maken, kan je ook pas jouw product naar voren brengen en laten schijnen.

Door dat ik heel erg naar binnen moest keren, is het mogelijk geweest om een content marketingplan te maken, die je achter staat en ook tot uitvoering kunt brengen over een langere periode.

Het traject heeft veel beweging in mijn manier van denken in gang gezet en door de diepgang en begrip van het traject, ben ik zelf in staat om het verder in te vullen en uit te werken.

Wat voor mij ontzettend belangrijk is geweest, was dat Namfon mij een kickstart hebt gegeven door ook praktijk voorbeelden te geven. Hoe ik mijn teksten moesten aanpassen. Voorbeelden en ideeën van zoekwoorden. Heel operationeel. Door deze mix van een strategisch gereedschap tot begeleiding op een operationele niveau beschouw ik mijn traject als ontzettend succesvol. Je hebt en handleiding voor je content marketing strategie in je handen. Die kan je dan zelf uitvoeren of je kan iemand anders dit laten doen. Het is een gereedschap die meteen in gebruik genomen kunt worden.

Voor mij was het echt doorslaggevend. Een proces is in mijn bedrijf in gang gezet. Ik heb de tools een steun van Namfon gekregen en de eerste stenen gelegd. Zodat ik weet dat ik op de juiste manier aan het bouwen ben. Hierdoor zorg ze voor dat de contentplan niet in mijn bureaulade belandt, vanwege mijn gebrek aan vaktermen en google trucjes, maar dat die ook tot uitvoering komt.

Bedankt Namfon, ik hoop dat je veel andere bedrijven mag helpen, want content marketing is zeker en vak voor zich.

– Susan, honnisjaal.nl

Jouw investering 2950 incl 2 bonussen (t.w.v. € 1163,-)

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan! En jouw persoonlijke cheerleader te zijn. Waar je eerst alleen maar kon dromen van die dear new you, wordt jij die ; DEAR NEW YOU.

Klaar om de sprong te wagen?