transformatiecoach

Wat is mijn rol?

door okt 21, 2019NamsNotes0 Reacties

Ik ben er weer. Ik was mezelf afgelopen week even kwijt. Of in ieder geval de verbinding met mijzelf, mijn intuïtie. Maar hij is terug. Ik weet weer waarom ik wil delen, waarom ik hier ben.

Ik ben er om te zorgen dat jij bewust nu stappen gaat zetten. Bewust nu stappen moet zetten. In het nu stappen, bewust leven vanuit je hart en je veilig voelen.

Wacht niet tot je eruit ligt en op de bank of in bed belandt met een burnout of depressie omdat je angsten hebt, onzeker bent en een continue gevoel van falen ervaart.

De continue strijd met jezelf, niet met iemand anders, alleen met jezelf leidt tot wanhoop. Jij die jezelf niet goed genoeg vindt, jij die altijd maar wilt bewijzen, jij die geen hulp vraagt want je kan het wel. Gewoon doorgaan, niet voelen maar gaan. Door naar het volgende punt op de agenda of checklist. Het volgende nieuwe item, feestje, reis, de volgende promotie, gehaalde deadline en de rest van het standaard plaatje.

Vooral om te laten zien dat je het wel kan en je de weg volgt die men verwacht. Een die er al van jongs af aan in wordt gedrild. Maar waarvoor? Doe je het echt voor jezelf? Of toch stiekem voor de ander? Of weet je het eigenlijk niet zo goed? Wat voel je? Ben je blij of opgejaagd, ervaar je stress of ben je gelukkig, angst of een overwinningsgevoel? Stop…. Wacht en voel. Wat voel je echt?

Ben je echt gelukkig?

Krijg je van alles in je leven een warm gevoel? Word je er blij van? Doe je alles met en vanuit liefde? Ja? Dan is het goed. En hoef ik je niks te leren. Al is het natuurlijk fijn als je gewoon even doorleest. Uitgeleerd zijn we immers nooit. Maar is het antwoord nee? Of weet je het eigenlijk niet?

Maak dan vandaag bewust een keus om het anders te doen. Niet voor de ander maar voor jezelf. Leven vanuit hartbewustzijn, echt aanwezig zijn is vrij leven.

Een vrij leven voor mij staat voor een leven waar je geen druk ervaart en je leeft zonder angst omdat je niet het gevoel hebt iets te missen. Ik wil niet zeggen dat er geen angst is. Maar het is een gezonde angst want angst bestaat altijd. Groeien is immers angst, want dat voelt onveilig en eng. Hallo ego, hallo wat zal men wel of niet denken?

Maar ik verzeker je, als jij leeft en doet wat je hart je ingeeft, jij elke vezel in jezelf voelt en in je kracht staat. Het niet uitmaakt wat men denkt over jou op dat moment en je niet aan het wankelen raakt als men oordelend is. Want het is jouw leven, jouw realiteit, jouw waarheid. Hetgeen wie jij bent.

In verbinding met jezelf voel je je veilig. En dat is wat ik jou ook gun.

Mijn rol is om jou dat te laten beseffen. Wil je weten hoe? Ik coach je in de allermooiste reis van je leven. Een reis in verbinding met jezelf.

Baas over je financiën

Ik heb er een klein beetje…. Nee Nam, je hebt er een zooitje van gemaakt.  Voor Corona zegde ik mijn baan op om in het ondernemerschap te stappen. ...

Lees meer