podcast zichtbaarheidscoach

Rauwe rouw verhaal, nooit meer de dochter van

door jun 6, 2022NamsNotes0 Reacties

Ik was 28 toen ik mijn moeder “verloor” doordat zij een hersenbloeding kreeg. Ik was 35 toen mijn vader plotseling overleed en 38 toen mijn moeder eindelijk rust vond na een lang ziekbed. 38 Jaar ouderloos en nooit meer dochter van kunnen zijn.

Als je me al even volgt dan weet je dat mijn ouders zijn overleden.

En dat ik daar op social over deel. Over het rouwproces, over het missen van ouders, over de gevoelens die ik ervaar en over wat dat met mij doet.

Ik doe dat voor mijn eigen proces. Maar ook om een stukje herkenning te bieden aan anderen en zelf ook te krijgen. Omdat ik weet dat je er niet alleen in staat.

Het overlijden van mijn ouders heeft het vuur in mij aangewakkerd. En ervoor gezorgd dat ik mijn verdriet op een positieve manier inzet.

Ik wil een verschil maken, een voorbeeld zijn en laten zien dat je altijd de keus hebt om je mooiste leven vorm te geven. Als je maar durft, lef en moed toont.

Ik loop wel voorop, zodat ik jou de ruimte bied om ook je innerlijke stem te horen en je potentieel te ontdekken. Ik zie het namelijk al.

Laat mij je cheerleader zijn, om jouw goud te ontdekken en je te begeleiden in het bouwen van je Legacy.

Rouw het hoort bij het leven. En rouw mag rauw zijn. Iets wat in onze samenleving nog niet echt mag zijn. Maar wel nodig is voor herkenning. Helemaal als je op redelijk jonge leeftijd je ouder(s) verliest.

Mijn coach Deisy Amelsbeek heeft op 16 mei Raw-R gelanceerd.  Een platform waar rouw echt rauw mag zijn.

Zij heeft net als ik haar verdriet gebruikt om op een mooie, liefdevolle manier impact te maken in deze wereld.

En ik ben meer dan trots dat ik daaraan een bijdrage heb mogen leveren. Want naast het platform is er ook de Rauwe Verhalen podcast. En ik heb de eer gekregen om de eerste te zijn van dit seizoen.

Mijn rauwe rouw verhaal, nooit meer de dochter van kunnen zijn

Een persoonlijk verhaal. Rauw, puur, oprecht. Vol emotie, spanning en kwetsbaarheid.

Het is zeker niet mijn beste talk wel de meest authentieke en eerlijke.

Ik ben dankbaar dat ik op deze manier mijn legacy kan uitrollen. En voor de verhalen die hierdoor achter de schermen plaatsvinden.

En misschien denk je Nam, dat wil ik ook! Impact maken met mijn business op mijn manier en met mijn kwaliteiten. Kijk dan eens bij mijn ; Dear New Me mentoring programma. En vraag een gratis intake aan. 

In deze Rauwe verhalen podcast aflevering hebben we het over

• Waarom ik verlichting voelde na het verlies van haar moeder

• Hoe ik het overlijden van mijn moeder compleet anders heeft ervaarde dan die van mijn vader

• Hoe ik nadacht over de familielijn en de vrouwenlijn en hoe alleen ik me soms

• Welk rouw proces ik nu ervaar op een heel ander vlak in mijn leven

• Hoe mijn business en het leven van mijn Legacy verweven zit met het verlies van mij ouders en waarom dit zorgde voor mijn innerlijke vuur

Baas over je financiën

Ik heb er een klein beetje…. Nee Nam, je hebt er een zooitje van gemaakt.  Voor Corona zegde ik mijn baan op om in het ondernemerschap te stappen. ...

Lees meer