gedrag veranderen en volhouden

Reflectie en wens voor jou in 2021

door dec 30, 2020NamsNotes0 Reacties

Ik ben jarig! Mijn reflectie op 2020 en mijn wens voor jou in 2021!

Het is mijn geboortedag! Tijd voor een recap. 2020 Is wat mij betreft een heel mooi jaar geweest. In 2019 heb ik de verbinding met mijn hart herstelt. Ben ik van overleven naar leven gegaan door meer en meer zelfleiderschap over mijn leven te pakken. Dit jaar heb ik verder de verdieping opgezocht en ben ik meer en meer gaan staan voor wie ik ben en wat ik belangrijk vind.

Verder angsten, overtuigingen en belemmeringen onderzoeken en deze achter me laten waardoor ik me vrijer voel en minder druk bij jezelf neerlegt. Elke keer weer zelfleiderschap tonen. Regie nemen over je leven. Ik weet dat ik nog niet op alle vlakken volledig leiderschap toon maar dat ik dat in 2021 wel ga doen. Ergens ben ik misschien bang voor mijn eigen succes omdat ik voel dat het groots is.

De tijd om echt zelfleiderschap te pakken 

Dit jaar ben ik vol vertrouwen het avontuur van ondernemen aangegaan en na een half jaar werken liep het niet. Het ging stroef, moeizaam en koste energie. Het overlijden van mijn moeder deed me dat inzien. En ik wist het al, tijdens het overlijden van mijn vader en ook begin 2020 wel maar de stap om mensen met mijn lessen te helpen vond ik nog te groot. Nu voelde het goed, ik wist waar ik energie van kreeg en gooide in een week mijn bedrijf om. Dat is ECHT luisteren naar je hart en persoonlijk leiderschap pakken ook al is het niet altijd logisch.

Het overlijden van mijn moeder (maar ook anderen mensen) was natuurlijk het dieptepunt. Maar het deed me weer beseffen, tijd is kostbaar. En je mooiste leven leven is maakbaar. En doordat zij er fysiek niet meer is heeft het ervoor gezorgd dat ik nu echt voor mijzelf kan kiezen. Vrij ben. Ook al ervaar ik elke dag al vrijheid door kleine dingen door in het nu te leven.

2021 Wordt voor mijn een jaar waarin ik nog meer de diepte in ga en verder zak in mijn lijf. Het jaar waar ik nog meer in mijn eigen licht ga staan. En groots of groter ga zijn en anderen ga helpen.

Ik hoop echt dat jij door de bezinning afgelopen jaar (corona doet ook wat goeds) ook heb ontdekt dat je leven anders kan. Dat het anders moet. Dat je voor jezelf durft te kiezen. En stappen hebt gezet of in 2021 gaat zetten om verandering te weeg te brengen. Jij mag hierin alleen wel zelf aan het stuur zitten, niet de schuld bij een ander leggen als iets niet gaat zoals je wilt. Echte zichtbaarheid begint allemaal bij jou.

Ik geloof echt dat wanneer we de verbinding van hoofd naar hart maken. De verbinding met onze intuïtie en ons lijf herstellen jij een mooier persoon bent. Geen druk meer, geen aanpassing meer, volledige omarming van jezelf inclusief je imperfecties. En wanneer we vanuit daar uitreiken naar de ander, we open en oprecht kunnen luisteren. En niet direct oordelen. Als we dat allemaal doen zal de wereld beetje bij beetje een nog mooiere plek worden.

Ik wens jou goede gezondheid, liefde en durf om zelfleiderschap te pakken over je leven.

 

Baas over je financiën

Ik heb er een klein beetje…. Nee Nam, je hebt er een zooitje van gemaakt.  Voor Corona zegde ik mijn baan op om in het ondernemerschap te stappen. ...

Lees meer