Ben jij klaar met de bevestiging buiten jezelf zoeken. En verlang je naar het horen van je eigen stem zodat je vol vertrouwen de keuzes maakt die bij je passen?

Leef je legacy en maak impact

#DEARNEWME

Ja, ik wil meedoen aan de challenge

Ik ben klaar om mijn innerlijk verlangen en vuur weer te voelen. Zodat ik next level groei in mijn business en privéleven en de impact maak waar ik naar verlang. Startdatum 30 januari, 5 dagen. Maximaal 1 uur per dag.

Ja, ik wil meedoen aan de challenge

Ik ben klaar om mijn innerlijk verlangen en vuur weer te voelen. Zodat ik next level groei in mijn business en privéleven en de impact maak waar ik naar verlang.

Na de challenge

  • Voel je innerlijk verlangen en vuur weer 
  • Geloof je in wat je hier te brengen hebt en welke legacy je wilt achterlaten 
  • Hoor je je eigen stem en weet je beter wie je bent en wat je wilt 
  • Sta je in je eigen kracht
  • Heb je vertrouwen in jezelf en de keuzes die je maakt 
  • Zie je weer mogelijkheden en weet je welke je stap je nu vol lef mag zetten om de persoon te worden inclusief een business die bij je past en waarmee je impact maakt

Dit levert de challenge je op

Je weet wat je te doen staat om als persoon next level te groeien. Inclusief een business die bij je past en waarmee je impact maakt

On fire

Voel je je innerlijk verlangen en vuur weer.

Jouw Legacy

Geloof je in wat je hier te brengen hebt en welke Legacy je wilt achterlaten.

Dit ben ik

Hoor je je eigen stem en weet je beter wie je bent en wat je wilt.

Rust

Sta je in je eigen kracht. Dit geeft rust en vrijheid.

Autoriteit

Heb je vertrouwen in jezelf en de keuzes die je maakt. Doen op jouw manier.

Groei

Zie je weer mogelijkheden en weet je welke stap je nu vol lef mag zetten.

Ja, dit wil ik en doe mee

Wat anderen zeggen

Ik vond dat het allemaal erg professioneel overkwam. En dat je erg betrokken aanwezig was en stimuleert om ook echt actief aanwezig te zijn in het proces (al dan niet zichtbaar op de voorgrond). 

Stephanie

Ik heb achter de schermen inderdaad het e.e.a. meegedaan. Een aantal reflectie vragen waren heel raak en hebben me echt tot nadenken aangezet. 

Simone

Voor mij was dag 1 meteen al heel pakkend. En de visualisatie met het familiesysteem vond ik heel mooi en kan ik veel mee. Het was zo waardevol met veel informatie. Ik had hier met liefde voor betaald. Je reageert in de live meteen op onze reacties, zo werd het echt een samenvatting.

Nayana

Wow Namfon. Dag 1 zit zo goed in elkaar. Dit zou je al over 3 dagen kunnen verspreiden.

Elles

Hoi, ik ben Namfon

Ik ben coach voor hart gedreven female leaders die klaar zijn om een nieuwe versie van zichzelf te unlocken. Zodat ze vol lef en vertrouwen dé keuzes maken die nodig zijn en next level groeien in hun business en privéleven. Zodat ze impact maken en de legacy achterlaten die ze willen. 

De afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, business ideeën en concepten vanuit het hart zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven. Waardoor ze nog meer vrijheid ervaren.

Door het ziek zijn van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders heb ik van dichtbij meegemaakt dat het leven van de een op andere dag anders of over kan zijn. Ik besef heel goed dat tijd kostbaar is. Daarom vind ik het zo zonde als iemand nog niet precies doet wat zij eigenlijk diep van binnen wilt. 

Als coach begeleid ik jou in het transformatieproces naar de ; DEAR NEW ME versie die nodig is voor het next level dat jij voor je ziet. Met mijn kennis van NLP, transformatief en systemisch coachen plus meer dan 12 jaar marketingervaring ben ik jou persoonlijke cheerleader om je goud te ontdekken en dit uit te bouwen in de legacy die jij wilt achterlaten. 

Hoi, ik ben Namfon

Ik ben coach voor hart gedreven female leaders die klaar zijn om een nieuwe versie van zichzelf te unlocken. Zodat ze vol lef en vertrouwen dé keuzes maken die nodig zijn en next level groeien in hun business en privéleven. Zodat ze impact maken en de legacy achterlaten die ze willen. 

De afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, business ideeën en concepten vanuit het hart zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven. Waardoor ze nog meer vrijheid ervaren.

Door het ziek zijn van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders heb ik van dichtbij meegemaakt dat het leven van de een op andere dag anders of over kan zijn. Ik besef heel goed dat tijd kostbaar is. Daarom vind ik het zo zonde als iemand nog niet precies doet wat zij eigenlijk diep van binnen wilt. 

Als coach begeleid ik jou in het transformatieproces naar de ; DEAR NEW ME versie die nodig is voor het next level dat jij voor je ziet. Met mijn kennis van NLP, transformatief en systemisch coachen plus meer dan 12 jaar marketingervaring ben ik jou persoonlijke cheerleader om je goud te ontdekken en dit uit te bouwen in de legacy die jij wilt achterlaten. 

Meld je aan voor de gratis challenge:

(re)Connect to your Legacy

Ja, ik wil meedoen aan de challenge

Ik ben klaar om mijn innerlijk verlangen en vuur weer te voelen. Zodat ik next level groei in mijn business en privéleven en de impact maak waar ik naar verlang. Startdatum 30 januari, 5 dagen. Maximaal 1 uur per dag.

Leef zoals je herinnerd wilt worden