Pick my Brain

Twee laagdrempelige toegankelijke (brainstorm)sessies per maand + whatsapp support voor als je op dit moment even vastloopt, gefrustreerd bent en het even niet meer weet zakelijk of prive.

 

We bespreken waar je tegen aan loopt, wat je graag zou willen en wat er nu nog tussen staat. Zodat jij na de sessie nieuwe inzichten hebt en als het even kan een stap kunt zetten in het leven en uitdragen van je Legacy.

Sessie aanvragen

Een klankbord

Je weet heel goed wat je wilt of misschien ook wel niet. Je twijfelt in ieder geval op dit moment aan jezelf en/of je business.

Het ondernemerschap is soms best wel eenzaam en jezelf steeds weer stimuleren om stappen te zetten een uitdaging. Helemaal als je bewuste of onbewuste inner voice met jou aan de haal gaat. Het gevolg, stagnatie. Terwijl in beweging je groei zit. Dat weet je zelf heel goed.

Jij wilt vol energie, moeiteloosheid en met impact ondernemen. Maar een intensief 3 maanden ; Dear New Me mentoring traject is niet wat je nodig hebt. Jij wilt gewoon even sparren, een klankbord en een spiegel zodat je vanuit daar weer vol energie aan de slag gaat in jouw business.

Daarom heb ik de 2 maandelijkse Pick my Brain sessies in het leven geroepen.

over-mij-kennis

Jij ervaart

 • Stress en onrust, het duizelt je en je weet gewoon even niet waar te beginnen en welke stappen je mag zetten
 • Dat je geregeld twijfelt aan je eigen kennis en kunde
 • Dat je hard moet werken en de klanten ondanks dat niet komen
 • Geregeld dat je vastloopt en daardoor kom je niet zo snel vooruit als je zou willen
 • Het ondernemerschap als eenzaam en wilt een gelijkgestemde female leader om af en toe te sparren

Jij wilt

 • Een lager stressniveau omdat je weet wat je kunt doen en welke stappen je mag zetten.
 • Rust en helderheid in je koppie want je hebt een een duidelijk doel. 
 • Klanten aantrekken die bij je passen door middel van goede content of andere marketing strategie.
 • Je idee uitwerken en een klankbord
 • Voldoening ervaren in je business en privéleven
 • Een betere relatie met jezelf waardoor je dichtbij jezelf kunt blijven en kunt ondernemen op een manier die bij je past.

Wie ben ik

Ik ben Namfon en de afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Ik coach 1 op 1 in trajecten die meerdere maanden duren. Maar ik weet zelf ook heel goed dat het gewoon soms fijn is om iemand naast je te hebben die je even opweg helpt als je het even niet meer weet. 

Een business buddy die je uitdaagt, stimuleert en een spiegel voorhoudt zodat jij daarna weer vooruit komt. Want in beweging zit je groei en daarin je ontwikkeling om next level te groeien in je business en priveleven.

Pick my Brain inhoud

Je merkt dat je vastloopt en wilt hulp om vooruit te komen. Na een sessie heb je praktische handvatten om aan de slag te gaan.

Wil je diepe transformatie ervaren en problemen bij de kern aanpakken. Dan adviseer ik je het ; Dear New Me mentoring traject.

Je maakt gebruik van

 • Met mijn kennis van meer dan 12 jaar online (content)marketingervaring heb ik een brede visie over content creatie en marketing, waardoor ik snel kan zien waar jouw groei zit. 
 • In de hot seat coaching zitten alle tools uit opleidingen die ik zelf heb gebruikt en ervaren om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Dit is gebaseerd op NLP, transformatieve coachingstechnieken en systemisch werken met o.a familieopstellingen. 
 • Maar ook oefeningen, kennis en informatie die ik zelf heb opgedaan en ondergaan bij verschillende (business)coaches zoals Dianne Meijer, Mathijs Bos, Phil van Son en Deisy Amelsbeek zijn bronnen die ik inzet. 
 • We benaderen je leven en je business vanuit een holistische visie en kijken wat bij jou past zodat je business jouw mooiste leven ondersteunt en komen samen tot een punt van actie
 • Ik geef veel om mensen, ik zie hun kracht en potentieel en gun het ze zo dat zie die gaan leven. Hierdoor ben ik persoonlijk erg betrokken bij jouw process en moedig ik je aan om te blijven groeien. Iets wat ik vroeger zelf heb gemist. 

Mooie vrouwen gingen je voor

Jouw business, jouw leven, jouw legacy