podcast zichtbaarheidscoach

In gesprek over persoonlijk leiderschap met Lotte Schoots

door jan 18, 2021NamsNotes0 Reacties

Denk je vaak ‘is dit het nou’? Voel je je regelmatig hulpeloos? Ben je afhankelijk van anderen om je goed te voelen? En heb je het gevoel dat je niets kunt veranderen aan de rat race waar je in zit? Dan is deze podcast een must-listen!

Op 8 januari was ik te gast in de Sparkle Digital Podcast van Lotte. Ik deel hierin mijn persoonlijke verhaal waarin levensveranderende gebeurtenissen mij duwde in de richting van mijn levensmissie.

Samen hebben we een openhartig gesprek over persoonlijk leiderschap, authenticiteit, zelf-liefde en grenzen stellen & bewaken.

Het pad van zelfleiderschap gaat niet zonder slag of stoot. Het is een rollercoaster ride. De verbinding terugvinden met je ware zelf is een weg van jezelf ontdoen van angsten, belemmeringen en overtuigingen.

Ik ben benieuwd wat je van de podcast vindt of hoe jij zelfleiderschap pakt over je leven! Laat je het weten in de comments? En anders help ik je graag.