wat doet een legacy builder

Wat doet een Legacy Builder

door jul 30, 2023NamsNotes

Als mensen aan mijn vragen wat ik doe, dan zeg ik dat ik female leaders coach op het gebied van zelfleiderschap. Zodat ze vol lef en vertrouwen kunnen kiezen.  

Maar onder dat vol lef en vertrouwen kiezen schuilt voor mij nog iets anders. 

Ik wil namelijk dat zoveel mogelijk vrouwen vol lef en vertrouwen kiezen en dat geen doen waar ze ze blij van worden en op die manier impact maken. Ik wil dat ze vol lef en vertrouwen voor zichzelf willen en durven kiezen. Om dat geen achter te laten waarvoor ze hier zijn en dat ze op een bepaalde manier worden herinnerd. 

Dat kan een klein gebaar zijn met een grootse impact in iemands leven.

Of dat kan een groot gebaar zijn met een grootste impact. Omdat het vele levens of misschien wel iets in een maatschappij verandert. 

Dat het impact maakt dat zeker. 

Trots zijn op wat je achterlaat, je legacy

Wat ik in essentie doe is dus female leaders begeleiden naar een leven en een business waar ze trots op zijn om die achter te laten.

En dat lukt alleen maar als ze trots en liefdevol zijn op wie ze zelf zijn. Want dan zal het leven een uiting en een reflectie zijn van zichzelf zijn.  Het is dan passend en kloppend. Als een verlengstuk en in alignment met hun waarden, normen en visie. 

Als meer mensen leven vanuit de gedachte hoe wil ik herinnerd worden en wat wil ik achterlaten? Dan maak je hele andere keuzes. 

Vanuit dat startpunt start ik. Want dat is de basis van alles.

En hoe kan je dat dan vorm geven? Hoe ziet je dag eruit? Wat doe je dan? Wat voel je dan? Met wie ben je dan? Welke indruk laat je achter? En als je dan een business hebt of van plan bent die te starten. Hoe ziet dat er dan uit? En belangrijker nog hoe kan dat jouw ideale leven ondersteunen en alle skills die jij bezit tot een uiting brengen die ongekend is. 

Ik heb een aversie tegen het woordje coach. Want tegenwoordig noemt iedereen zich zo. Maar goed, het is in de kern wel wat ik doe. Mensen coachen en begeleiden. Moet ik mezelf dan legacy coach noemen? Ja, misschien wel. Al vind ik het woord mentor fijner en denk ik dat wat ik doe een combi is van coach en mentor. 

Want ik bied je hulp aan met tools en methodes die praktisch zijn en minder de diepte in gaan. Maar maak ook gebruik van mijn persoonlijke levens- en werkervaring. 

I walk my talk. 

Legacy coach dus of toch legacy builder? 

Als Legacy Builder bouw ik met jou voor jou. Zodat jij trots bent op de vrouw die haar legacy wilt achter laten. 

Ik bouw met jou aan je persoonlijke deel en ik bouw met jouw aan de business die je voor ogen hebt. 

Legacy builders hebben grote dromen

En ik ken je een beetje. Als jij nadenkt over je legacy, niet veel doen dat, en wat je wilt achterlaten dan weet ik dat je grootste dromen hebt. En dat je business daarin een groot onderdeel is. Want dat is een uiting van alles wat je eerder hebt ervaren en hebt meegemaakt. Het is dat wat je wilt doorgeven of wilt meegeven aan de ander. Het is dat jou voldoening geeft en wat je innerlijk drijft.

Ik bouw dus legacies. 

En dat ik voorop loop, een voorbeeld ben en mag helpen bouwen bij jou next level groei is mijn legacy. 

Want in the end bouw ik zo een groep female leaders die hun legacy achter laten. 

Een groep vrouwen die op hun eigen authentieke manier de wereld mooier willen maken en willen veranderen. For themselve and the greater good. 

OMG, JA, IK BOUW LEGACIES (smile op mijn gezicht).

Dus de volgende keer als ik me voorstel zeg ik: mijn naam is Namfon. En als Legacy Builder help ik jou om jouw legacy te bouwen, en een leven te creeren waar je trots op bent, en die blijvende impact maakt op anderen.

Leef zoals je herinnerd wilt worden.

Hoe wil jij herinnerd worden? Laat het me weten in een DM op Instagram via @namfondil. Of plan een intake in voor het ; Dear New Me mentoring programma.