Jij wilt meer geluk, balans en vrijheid

Ik begeleid vrouwelijke millennials die tegen de muur van het leven lopen en klaar zijn om het roer om te gooien zodat ze hun mooiste gaan leven en echt zichtbaar zijn.

Maak een kickstart naar een gelukkiger leven in balans... en doe de "Check up”.

De gratis check up biedt inzicht en de mogelijkheid om zelf de regie over je leven terug te pakken en je eigen geluk te creëren.

Met de gratis check up

sta jij zelf aan het roer van een gelukkiger leven in balans.

In gratis check up maak je zelf een check up van je leven op dit moment en krijg je handvatten om zelf verandering teweeg te brengen die bijdragen aan het leven van jouw mooiste leven.

Inhoud gratis check up van je leven:

1. Doe de check up, hoe is het met je leven gesteld

2. Jouw actieplan om stappen te zetten naar een gelukkiger leven in balans

3. De curve om nieuw gedrag aan te aanleren

4. Reflecteren

De check up was voor mij een kleine wake up call. Ik had al een tijdje een knagend gevoel maar om het zo duidelijk zwart op wit te zien, deed me wel wat. Ik besefte me dat ik zelf wat mag veranderen om mijn eigen geluk te ervaren.

Fiona

Een handig hulpmiddel om gewaar te worden waar het energie lekt. En hoe ik hier zelf mee om kan gaan. Ik ben de creator van mijn leven.

Maaike

Ik ben Namfon

Ik begeleid vrouwelijke millennials die tegen de muur van het leven lopen en klaar zijn om het roer om te gooien zodat ze hun mooiste gaan leven en echt zichtbaar zijn als zichzelf.

Mijn zichtbaarheid is de laatste jaren enorm toegenomen omdat ik zelfleiderschap pak over mijn mooiste leven en keuzes maak die passen bij mijn ware zelf.

Ik begreep eindelijk dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk, dat ik die niet af moet laten hangen van iets of iemand en dat ik mijzelf al helemaal niet hoefde aan te passen om maar gezien en geliefd te worden.

Door te focussen op wat ik wil, ipv te doen wat wordt verwacht, creeerde ik een gelukkiger leven in balans en leef ik mijn mooiste leven.

Ik word gezien om wie ik ben, straal en ben echt zichtbaar als mijn ware zelf.