Moeiteloos klanten aantrekken

Ik help ondernemers met een missie aan ECHTE online zichtbaarheid door middel van een hart gedreven contentstrategie.

Stop met losse content flodders schieten...

...en download mijn gratis e-book "In 3 stappen naar een hart gedreven contentstrategie om vanuit ECHTheid zichtbaar te zijn en zonder gedoe klanten aan te trekken."

Mijn hart gedreven communicatiemodel

om vanuit echte verbinding meer klanten aan te trekken zonder te zeuren

In dit e-book leg ik je uit hoe je door middel van mijn 5 knoppen communicatiemodel ECHT zichtbaar kunt zijn en een band opbouwt met je klant door een hart gedreven contentmarketing strategie. Waardoor je vanuit verbinding, zonder veel gezeur gaat verkopen.

Inhoud e-book:

1. Verhoog je eigen Energie

2. Zo ontdek wie je doelgroep is en welke taal jij moet gebruiken om ze tot klant te toveren

3. Alle magie start in The Sweet Spot maak er kennis mee

4. Mijn persoonlijke contentstrategie formule

5. ECHT zichtbaar zijn door in je eigen grootsheid te stappen

Namfon, wil even zeggen dat ik je content heel goed vind! Ziet er echt heel goed en professioneel uit. Heb me net ingeschreven voor je e-book, maar je follow up mail is ook echt goed.

Kim

Hoi Namfon, mijn complimenten voor jouw fijne zichtbaarheid! 🌟 En dank je wel voor je ebook! Heel knap gedaan van je allemaal! Harmonieus, eerlijk en puur kom je over. 🙏🏼

Amy-Jane

Ik ben Namfon

Zichtbaarheidscoach die ondernemers met een missie helpt aan ECHTE online zichtbaarheid door middel van een hart gedreven contentstrategie en de juiste mindset. Zodat jij vanuit je eigen grootsheid en op basis van verbinding met je klant moeiteloos kan verkopen zonder gezeur.

Mijn zichtbaarheid, zowel privé als zakelijk, is de laatste tijd enorm gegroeid en dat komt omdat ik ECHT zichtbaar durf te zijn.

Ik begreep dat heb hebben van een contentmarketing strategie alleen niet voldoende is. En dat deze pas gaat werken als andere delen die van invloed zijn op de strategie in orde zijn.

Door te focussen op mijn eigen Energie en onderzoek te doen naar mijn doelgroep bereikte ik mijn Sweet Spot en ging mijn strategie ineens zijn werk doen.

Ik ben nu meer zichtbaar, heb interactie met mijn klanten en bouw een band van vertrouwen op waardoor ik moeiteloos verkoop zonder te zeuren.