Mijn aanbod

Als coach help ik jou aan meer zichtbaarheid op zowel privé als zakelijk vlak. Dat doe ik o.a. door 1 op 1 coaching waarin we aan de slag gaan met “levensvragen” en gaan onderzoeken wie je bent, waar je voor staat en wat jouw mooiste leven is. Zodat je stappen kunt zetten om deze ook echt te gaan leven door middel van een business die dit ondersteunt. 

Aanbod bekijken

Overzicht

; Dear New Me mentoring programma

Het mentoring programma voor de hartgedreven female leader die klaar is om een vernieuwde versie van haarzelf te unlocken en hier in te stappen. Zodat ze vol vertrouwen, en een goede mindset echt voor zichzelf en het volgende niveau in haar business kiest en durft te gaan. En de vrijheid en impact ervaart waar ze zo naar verlangt.  Ik wil meer weten

Workshop stap in je grootsheid

Je hebt een doel, wensen, verlangens of dromen die je wilt bereiken maar op een of andere manier kom je er niet. Bereik je het niet of gaat het langzaam. Je begint wel, stopt weer of stelt uit. Je voelt je boos, gefrustreerd en verdrietig. En dat vooral op jezelf. Want je wilt toch dat doel bereiken? Waarom zet ik die stappen dan niet? Deze workshop is voor jou als je hier klaar mee bent. Meer lezen 

De coach

Ik ben Namfon en als zichtbaarheidscoach help ik bezielde ondernemers naar meer online zichtbaarheid door middel van een hart gedreven contentmarketing strategie.

Het is mijn grotere missie om mensen de verbinding met hun hart te laten herstellen zodat ze vanuit daar gaan leven. Ik doe dit het liefst samen met andere bezielde ondernemers zodat we samen het bewustzijnsniveau naar the next level kunnen brengen.

In mijn business combineer ik het spirituele met het praktische waardoor je the best of both worlds krijgt. 

Afgelopen jaren heb ik duizenden euro’s geïnvesteerd in cursussen en opleidingen omdat mijn mind vond dat ik nog meer kennis en vaardigheden tot me moest nemen. Ik voelde mij ondanks alle kennis die ik al had onzeker over mijn eigen kunnen en dacht echt als ik dat en dat ken, dan is het vast goed en kan ik dat en dat bereiken en word ik gezien. Inmiddels weet ik beter en laat ik me niet meer zo leiden door mijn hoofd en vertrouw ik veel meer op mijn hart en gevoel. Ik laat me niet meer beïnvloeden door alles wat buiten mij gebeurt, focus vooral op mijn eigen ZIJN en leven. Het proces van ont-wikkelen was, en is een rollercoaster ride. 

De allergrootste investering, die in mijzelf, niet in euro’s uit te drukken. Maar wel in eindeloze, onvoorwaardelijke liefde.  

 

Mijn kennis en ervaring

 • HBO Toerisme gestudeerd 
 • NIMA-A Marketing
 • > 12 Jaar marketing ervaring in reisbranche, retail en financiële industrie
 • Masterclass bloggen bij Bloggers At Work
 • Investering Content Marketing bootcamp op de Hogeschool van Amsterdam
 • Investering Next Level programma bij de Confetti Collective 
 • Investering in jaartraject bij spiritueel businesscoach Dianne Meijer 
 • Investering in nieuwe wereld tribe opleiding / transformatie coach opleiding Mathijs Bos 
 • Eigen reissite www.stedentripineuropa.nl
 • Schrijft voor Triptalk.nl
 • Money Mindset training Renee Westerbaan 
 • Meerdere boeken over bewustzijn, mindset, spiritualiteit 
 • Healing Marissa Klouwer
 • Mijn eigen persoonlijke innerjourney en het herstel van de verbinding met mijn hart
 • Mijn verhaal en mijn lessen zijn mijn grootste wijsheden
Jij wilt meer geluk, balans en vrijheid

Ik begeleid vrouwelijke millennials die tegen de muur van het leven lopen en klaar zijn om het roer om te gooien zodat ze hun mooiste leven en echt zichtbaar zijn.

Maak een kickstart naar een gelukkiger leven in balans... en doe de "Check up”.

De gratis check up biedt inzicht en de mogelijkheid om zelf de regie over je leven terug te pakken en je eigen geluk te creëren.