Vol vertrouwen kiezen

Je wilt next level groeien in je business en priveleven. Het doen op jouw manier en je niet zo laten beïnvloeden door anderen. Toch durf je niet vol vertrouwen te kiezen. En blijf je langer dan nodig twijfelen. Je baalt want je voelt aan alles dat er meer inzit dan er nu uitkomt. Om vol vertrouwen te kiezen en beslissingen te nemen die bij jou passen is het belangrijk dat jij heel duidelijk hebt waarom je iets wilt. En jezelf ziet als autoriteit van je leven en business. 

Build Your Legacy Day

Ergens knaagt er wat. Je bent niet helemaal happy en baalt dat je niet altijd de stappen zet die nodig zijn. 

Ik begrijp het. Ik weet nog goed dat ik heel lang getwijfeld heb of ik wel voor mijzelf moest beginnen. Ik zat in een baan in loondienst die niet helemaal bij mij paste. Mijn intuitie wist dit al voor ik ja had gezegd maar die stem negeerde ik. Met mijn hoofd had ik bepaald dat het een mooie uitdaging was met veel verantwoordelijkheid, waar ik kon bouwen, dingen op mijn manier kon doen en een prima salaris. Toch was het het niet. De stem bleef knagen. Het verlangen naar een eigen business was groot. Ik moest opzeggen en tenminste proberen een onderneming te starten. Maar die onzekerheid zorgde er geregeld voor dat mijn hoofd er tussendoor kwam. En ik langer twijfelde dan noodzakelijk. Uiteindelijk zegde ik met tranen in mijn ogen op. Bang, angstig maar uiteindelijk vol verlichting. Helemaal toen ik ook de credits kreeg dat ik het gewoon ging doen. 

Inmiddels weet ik beter en laat ik mijn hoofd er niet meer zo snel tussenkomen. Doorzie ik sneller wat ik doe en hoe ik mijzelf klein houd. En blijf ik stappen zetten omdat mijn waarom heel helder is. Die waarom zorgde dat ik mijn leven omgooide en die baan op zei. Maar drijft me nog steeds als ik keuzes moet maken. 

Ik zal niet zeggen dat je nooit meer gaat twijfelen. Maar wel dat je makkelijker er doorheen werkt. 

De Build Your Legacy is voor jou als jij stappen wilt (blijven) zetten in jouw grootste potentieel. Zodat je vol vertrouwen en lef keuzes maakt en next level groeit in je business en priveleven.

Jij ervaart

 • Dat er meer in zit dan je er nu uithaalt. 
 • Dat je je nog geregeld laat beinvloeden door anderen, en niet vertrouwt op jouw innerlijke stem en intuitie. 
 • Dat je jezelf klein houdt en tegenwerkt. En geregeld tegen dezelfde blokkades en gedragingen loopt. 
 • Je geregeld twijfelt omdat je bang bent het verkeerde te doen. 
 • Lichte spanning want echt voor jezelf kiezen, is dat niet egoïstisch? Dat kan toch niet?

 

Leer dit ook

De “Build Your Legacy Day” is voor jou als jij stappen wilt zetten in jouw grootste potentieel. Stappen wilt zetten in het behalen van je doel(en). Stappen wilt zetten op het pad van jouw mooiste leven. En vol lef en vertrouwen keuzes wilt maken zodat je next level groeit. 

Ik gun jou vrijheid. Dat je een leven leeft zoals jij dat wilt en dat je daar blij van wordt. Dat je doet wat je leuk vindt, dat je jezelf volledig accepteert, zelfliefde voelt en stevig staat. 

Waar het mij echt omgaat is dat jij het leven leeft wat goed voor jou is. Ik vind het zelf namelijk onwijs zonde dat we zoveel wensen, dromen en verlangens hebben maar die niet tot uiting brengen omdat we denken dat het niet kan en willen voldoen aan het plaatje van de maatschappij. Dat ze zichzelf later de vraag stellen had ik maar of erger nog spijt hebben.

Ik geloof echt dat wanneer we meer volgens ons authentieke zelf leven, je een voorbeeld bent voor anderen, impact maakt op je eigen wijze manier. En de wereld kleurrijker, rijker en mooier is. 

Als ik hierin 1 iemand kan inspiren dit te doen dan ben ik al blij. Omdat dit het begin is van een grotere beweging die dan tot stand komt. 

Investering

De grooste investering die je kunt doen is die in jezelf.

Op de dag

 • Een dag waarin jij weer connectie maakt met jouw innerlijke drijfveer en waarom. Zodat je vol vertrouwen en lef keuzes maakt en next level groeit in je business en priveleven.
 • Ik neem je mee in mijn keuzes, mijn visie en reik je handvatten en praktische tips aan. Zodat jij jezelf ziet als autoriteit. Want als je dat doet, zal alles en iedereen je niet af kunnen brengen van jouw route.
 • Werken we aan het herstellen van de verbinding met jouw innerlijke stem. En ga je ervaren, horen en voelen wat er speelt in je binnenwereld.
 • Onderzoek je het doel waar je je nu op wilt focussen en waar je nu de meeste kracht voelt.
 • Maak je kennis met de onderstroom. En zet je een innerlijke stap naar jouw juiste plek.
 • Weet je welke stap je nu kunt zetten om te groeien in de versie die nodig is om next level te groeien.
 • Doen we verschillende meditaties en oefeningen die het proces begeleiden en versterken

Hi, mijn naam is Namfon

Ik ben coach voor female leaders die klaar zijn om een nieuwe versie van zichzelf te unlocken. Zodat ze vol lef en vertrouwen dé keuzes maken die nodig zijn om next level te groeien in hun business en privé-leven. 

De afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in zichzelf zien groeien, business ideeën en concepten vanuit het hart zien ontstaan en ze keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven. Waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf heb ik ervaren hoe het leven van de ene op andere dag anders of over kan zijn door het ziek worden van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders. Ik besef heel goed dat tijd kostbaar is. In mijn jeugd voelde ik me niet altijd even veilig, waren mijn ouders emotioneel niet betrokken en was ik erg op mezelf aangewezen. En toch sta ik waar ik nu sta omdat ik het lef en het vertrouwen heb om elke keer weer zakelijk en privé de keuzes te maken die nodig zijn om mijn DEAR NEW ME te leven. Leef zoals je herinnerd wilt worden. Als ik het kan, kan jij het ook.

> Lees mijn hele verhaal

Testimonials

“Mijn workshop bij Namfon was superfijn.

De workshop had een mooie opbouw en liet mij zien dat alles mogelijk is. Alleen dat het belangrijk is dat je ‘aan de slag’ gaat met hetgeen jou belemmerd om bij je doel te kunnen komen.

Na de workshop brak ik 1x door mijn belemmerende overtuiging (met visualisatie van de angst). Mijn geloof in mijn kunnen was er al, ik mocht de angst loslaten en het geloof in mijzelf sterker maken.

Een prachtige workshop met variatie van schrijven en doen. Fijne begeleiding van Namfon.

Wil jij jouw belemmerende gedachten aangaan? Op zoek naar wat jou tegenhoud om je doel te bereiken? Kies dan voor deze dag bij Namfon!

Linda

Ik vond het al heel bijzonder dat ik werd uitgenodigd bij jou thuis. Het voelde meteen heel vertrouwd en veilig. Het was een heel verrassend programma. Zelfs de lunch was heel verzorgd. Het einde van de dag was echt te gek, een beter einde kan ik niet bedenken. Dit vergeet ik niet zo snel meer. Ik wil je heel erg bedanken voor de gastvrijheid, je professionele kijk, jouw energie en zelfs een broodje voor onderweg. Te gek! Ik heb meteen mijn eerste stappen ondernomen richting het zelfstandig ondernemen. Dat voelt te gek. Over een paar maanden ben ik hetgeen aan het doen wat ik het allerleukste vind. Bedankt topper!

Yvette

Wat een mooie en krachtige workshop zet Namfon hier neer! Ik vind haar een fijne en zachtaardige coach die graag naar je luistert en je verder helpt. De workshop heeft mij geholpen om te groeien en me meer krachtig te voelen. Als je inzicht wilt in je blokkades en overtuigingen die in de weg zitten is dit een hele mooie stap die jezelf niet mag onthouden. Zéker een aanrader dus!

Jolanda

“Wat voelde ik mij bevrijd en intens krachtig na de workshop van Namfon. Ik stond volledig in mijn kracht en voelde me sterk en kwetsbaar tegelijk. Namfon wist mij te begeleiden in het proces op precies de juiste manier, zodat ik ook echt gebieden kon aankijken van mezelf die vooralsnog verborgen lagen. Het was soms confronterend voor mezelf maar ik voelde me veilig en gesteund in het proces. Ik merk dat het nog steeds, weken later, doorwerkt in mijn systeem. Ik heb er heel veel aan gehad.”

Joyce

“Namfon is een mooie en rustige persoonlijkheid. Ze heeft mij op de juiste manier begeleid naar mijn doel door de juiste oefeningen en woorden. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik in mijn kracht sta en in mezelf geloof. Ik kan nu alles aan.”

Astrid

Mooie vrouwen gingen je voor

Jij verdient het om echt zichtbaar te zijn