Super, jij bent erbij!

Oh, ik vind het zo leuk dat jij meedoet met de challenge en het jezelf gunt om je stem weer (terug te)vinden.

Maar omdat het nog even duurt voordat de challenge begint heb ik wat leuks voor je om je alvast wat op weg te helpen. 

Ik deel graag de oefening “Een moment van rust” met je zodat je één of meerdere keren op een dag even stilstaat en rust pakt. 

Download het gratis e-book

Over de (re)Connect to your Legacy challenge: als het goed is heb je zojuist een e-mail met wat informatie ontvangen. Controleer voor de zekerheid je ongewenste e-mail. De mail is afkomsting van namfon@namfondil.nl 

Op Instagram ben ik bijna dagelijks wel even online zichtbaar en deel ik over zelfleiderschap, praktische tips om te groeien in je business, persoonlijke ontwikkeling, mindset, familiesystemen en mijn persoonlijke ervaringen. 

Lijkt dit je leuk? Voeg me dan toe @namfondil

Jij verdient het om echt zichtbaar te zijn