Je e-book komt eraan

Binnen 5 minuten ontvang je het e-book “In 3 stappen naar een hart gedreven contentstrategie om vanuit ECHTheid zichtbaar te zijn en zonder gedoe klanten aan te trekken.” op het opgegeven e-mailadres. Check ook even je spam folder.

Maar wacht even, ik heb een tijdelijke aanbieding voor en wil je nog meer vertellen over mijn systeem. En hoe jij zelf door ECHTE zichtbaarheid klanten aantrekt zonder salesgesprekken te voeren. Het leuke is namelijk dat jij dit ook kunt leren. Lees het hieronder terwijl je wacht op de mail.

[hurrytimer id="1278"]

Word zichtbaar

Nu ik je aandacht heb wil ik graag wat met je delen. Iets in mij zegt namelijk dat jij klaar bent voor de volgende stap. Dat je graag meer zichtbaar wilt zijn bij je doelgroep maar dat dit heel spannend voelt. Het lukt je nog niet om vol vertrouwen je verhaal te delen, je weet niet goed wat je moet schrijven of hoe je jezelf wilt positioneren. Ik wil je daarom graag meer vertellen over mijn challenge en hoe jij daarin leert dat je door ECHT zichtbaar zijn, jezelf onderscheid en vertrouwensband opbouwt met je doelgroep. En daardoor makkelijker klanten binnenhaalt zonder zeuren. 

Je hebt nu mijn E-book gedownload waar ik echt veel vertel over mijn kijk op een contentstrategie en wat er voor nodig is om die voor je te laten werken. En ik geef je een opzet van punten voor het maken van je contentmarketing strategie. 

Maar heel eerlijk, er is nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van een e-book. 

Jij wilt meer, je wilt in die rol stappen die je voor je ziet, je wilt een diepere connectie met je doelgroep ervaren en beter zichtbaar zijn met je business om anderen te helpen. En natuurlijk wil je zonder zeuren klanten aantrekken.

Om die reden wil ik je naast mijn E-book ook nog mijn 5-daagse Zichtbaarheidschallenge aanbieden. In deze challenge krijg je 5 dagen lang een video, inclusief werkboek met opdrachten zodat jij:

 • Weet aan welke knoppen je kunt draaien om ECHT zichtbaar te zijn en een strategie voor je te laten werken en klanten aantrekt vanuit verbinding en vertrouwen zonder zeuren
 • Zonder angst  en vol zelfvertrouwen zichtbaar gaat zijn als je echte zelf
 • Vanuit je eigen creatiekracht vertrouwt op wat je wilt delen
 • Nog beter weet wat je waarden zijn en wat je belangrijkste boodschap is
 • Korte metten maakt met je perfectionisme en je belemmerende overtuigingen omtrent zichtbaarheid

[hurrytimer id="1156"]

Om klanten aan te trekken moet je consistent zichtbaar zijn en een band opbouwen met je doelgroep. Maar dan moet je dat wel durven en doen. Als je start met de Zichtbaarheidschallenge zet je de eerste stappen naar ECHTE zichtbaarheid. Na 5 dagen durf jij zichtbaar te zijn en vol vertrouwen je plek op het podium te ownen. Waardoor klanten naar jou toe komen door je gedeelde content.

Jij bent een ondernemer met een missie. Je wilt andere mensen helpen omdat dit jou voldoening geeft en wilt bijdragen aan een mooiere wereld. En natuurlijk omdat het je vrijheid geeft om je eigen tijd in te delen.

Je hebt een contentstrategie of contentplanning en voldoende ideeën maar zichtbaar zijn vind je toch wel een beetje spannend. “Oef, wat zullen ze wel niet van mij denken?- En je hebt moeite om een band op te bouwen en het vertrouwen te winnen van je klant waardoor ze niet je product of dienst afnemen.

Jij vindt

 • Het spannend om zichtbaar te zijn want wie zit er op mij te wachten? 
 • Dat je je plek nog niet verdient 
 • Dat het allemaal perfect moet en je perfectionisme belemmert je nog weleens om dingen online te delen
 • Dat je alles moet kunnen en weten en je doet het liefst alles zelf
 • Het lastig om content te delen over jezelf of je vakgebied omdat je bang bent wat anderen hiervan zullen denken
 • Jezelf niet goed genoeg en vergelijkt jezelf vaak met anderen omdat die het in jouw ogen beter doen 
 • Meningen van anderen belangrijk en wil het in hun ogen goed doen. Dus je past jezelf nog weleens aan
 • Het prima in je comfortzone en vindt het lastig om echt te gaan staan voor wat je vindt, denkt en doet
 • Jezelf ECHT helemaal laten zien eng en communiceert achter een masker

Ik herken het

Het heeft bij mij even geduurd voordat het kwartje viel en ik mezelf realiseerde dat ik mijn plek op het podium, volledig als mijzelf, in het licht verdien. Ik ben een mooi mens met een persoonlijk verhaal inclusief vele lessen, bezit een bak vol contentmarketing skills en hoef mij niet meer kleiner te houden dan noodzakelijk. Al ging daar wel een pittige, innerlijke reis aan vooraf om dat te beseffen. Inmiddels omarm ik mijn verhaal, geloof ik in mijzelf, in mijn eigen kunnen en voel ik hoeveel waarde, kennis en ervaring ik bezit om anderen te helpen. Ik mag zichtbaar zijn zonder masker, gewoon als mijzelf.

Door ECHT zichtbaar, te zijn en mijn ervaringen te delen ervaar ik oprechte gesprekken, herkenning en interactie met mijn (potentiële) klant.

Leer dit ook

Doe dan mee aan de 5-daagse Zichtbaarheidschallenge en leer om vanuit het volste vertrouwen in jezelf te communiceren met je doelgroep. In 5 dagen leer je door middel van video’s en werkboeken vol opdrachten om onderscheidend zichtbaar te zijn door jezelf en je persoonlijke verhaal meer te accepteren, laat je los wat je niet meer dient en ga je staan voor wie je bent. Door ECHT zichtbaar te zijn en content online te delen zal je een band opbouwen met je doelgroep. Hierdoor gaat je contentstrategie voor je werken en hoef je je klanten niet meer over te halen om bij jou te kopen omdat ze zich nu bij jou melden.

Jij kan nu meedoen aan deze Zichtbaarheidschallenge t.w.v. € 97,- voor slechts € 27,- ex btw

Echte zichbaarheid begint bij jezelf en in de challenge zet jij hierin de eerste stappen

Om ECHT zichtbaar te zijn en een hart gedreven contentmarketing strategie voor je te laten werken en klanten aan te trekken zonder gedoe, is het belangrijk dat je communiceert als jezelf. 

In het door jou gedownloade e-book maak je kennis met mijn hart gedreven contentstrategie. In de Zichtbaarheidschallenge ga ik je er nog meer over vertellen maar ga jij er ook persoonlijk kennis mee maken. 

Dit kan je verwachten tijdens de Zichtbaarheidschallenge

Draaien aan de juiste knoppen

Je leert wat nodig is om een goede contentstrategie te laten werken door te draaien aan de juiste knoppen. Er is een reden dat er nu geen tot weinig reacties zijn op de berichten die je plaatst

Bewustzijn

Je moet eerst ZIJN voordat je iets kan HEBBEN. Als je energie niet goed zit kun je ook niet ontvangen wat je wilt ontvangen. Hier gaan we mee aan de slag

Comfortzone

Door elke keer weer te doen en ECHT online zichtbaar te zijn rekken we je comfortzone op

Perfectionisme

Je maakt korte metten met je perfectionisme en leert dat perfecte imperfectie perfect is en stelt niet steeds uit

Jezelf zijn

Je leert hoe je volledig je echte zelf kan zijn inclusief the good and the bad

Loskomen van negativiteit

Je onderzoekt onhandige patronen, onbewuste gedragingen en gevoelens die je klein houden en gaat deze loslaten

Dit ben ik

Je weet beter waar je voor staat en durft dit te laten zien zonder je druk te maken om wat anderen vinden

Kracht van kwetsbaarheid

Je leert je eigen verhaal omarmen en hiervan je kracht te maken

Verbinding met je hart

Je gaat weer voelen en niet meer alleen maar rationeel doen wat je denkt dat noodzakelijk is om klanten aan te trekken

Even lekker praktisch

 • Na betaling ontvang je binnen 5 minuten de eerste mail met toegang tot alle video’s en werkboeken
 • De challenge bestaat uit  6 video’s en 6 boeken
 • Bij elke dag hoort een video en een werkboek met praktische opdrachten
 • Je houdt altijd toegang tot de challenge inclusief al het materiaal
 • Bonus: meditatie moment van rust, mijn ochtend- en avondroutine en hoe je de over mij pagina kan indelen op je website

De coach

Ik ben Namfon en als zichtbaarheidscoach help ik ondernemers met een missie naar meer online zichtbaarheid door middel van een hart gedreven contentmarketing strategie.

Het is mijn grotere missie om mensen de verbinding met hun hart te laten herstellen zodat ze vanuit daar gaan leven. Ik doe dit het liefst samen met andere bezielde ondernemers zodat we samen het bewustzijnsniveau naar the next level kunnen brengen.

In mijn business combineer ik het spirituele met het praktische waardoor je the best of both worlds krijgt.

Afgelopen jaren heb ik duizenden euro’s geïnvesteerd in cursussen en opleidingen omdat mijn mind vond dat ik nog meer kennis en vaardigheden tot me moest nemen. Ik voelde mij ondanks alle kennis die ik al had onzeker over mijn eigen kunnen en dacht echt als ik dat en dat ken, dan is het vast goed en kan ik dat en dat bereiken en word ik gezien. Inmiddels weet ik beter en laat ik me niet meer zo leiden door mijn hoofd en vertrouw ik veel meer op mijn hart en gevoel. Ik laat me niet meer beïnvloeden door alles wat buiten mij gebeurt, focus vooral op mijn eigen ZIJN en leven. Het proces van ont-wikkelen was, en is een rollercoaster ride. 

De allergrootste investering, die in mijzelf, niet in euro’s uit te drukken. Maar wel in eindeloze, onvoorwaardelijke liefde.

 

Mijn kennis en ervaring

 • HBO Toerisme gestudeerd 
 • NIMA-A Marketing
 • > 12 Jaar marketing ervaring in reisbranche, retail en financiële industrie
 • Masterclass bloggen bij Bloggers At Work
 • Investering Content Marketing bootcamp op de Hogeschool van Amsterdam
 • Investering Next Level programma bij de Confetti Collective 
 • Investering in jaartraject bij spiritueel businesscoach Dianne Meijer 
 • Investering in nieuwe wereld tribe opleiding / transformatie coach opleiding Mathijs Bos
 • Investering in business Upgrade bij Phil van Son 
 • Eigen reissite www.stedentripineuropa.nl
 • Schrijft voor Triptalk.nl
 • Money Mindset training Renee Westerbaan 
 • Meerdere boeken over bewustzijn, mindset, spiritualiteit 
 • Diverse healingsessies, hypnotherapie, breathwork, Access Bars
 • Mijn eigen persoonlijke innerjourney en het herstel van de verbinding met mijn hart
 • Mijn verhaal en mijn lessen zijn mijn grootste wijsheden

Ben jij straks ECHT zichtbaar door een hart gedreven boodschap, zonder masker, volledig als jezelf?

Lees nog eens wat het je oplevert

Na het doen van de challenge weet jij

 • Hoe jij vanuit ECHTheid zichtbaar kan zijn waardoor je gemakkelijk klanten aantrekt
 • Hoe je een hart gedreven contentstrategie inzet zodat je op lange termijn klanten aantrekt vanuit verbinding en vertrouwen zonder zeuren
 • Aan welke knoppen je kunt draaien om ECHT zichtbaar te zijn 
 • Hoe je zonder angst zichtbaar kunt zijn en durf je helemaal 100% je echte zelf te zijn
 • Hoe je verbinding kunt leggen met je doelgroep en een band kunt opbouwen
 • Hoe je motivatie kunt houden om zichtbaar te blijven 
 • Hoe jij zelf zorgt dat je goed in je vel zit en vol vertrouwen bent
 • Jouw waarden, jouw belangrijkste boodschap en heb je je persoonlijke verhaal opgeschreven die je online kunt gebruiken
 • Hoe jij kort en bondig,  in de juiste energie, kunt vertellen wie je bent en wat je doet
[hurrytimer id="1156"]

Testimonials

Ik ben onder de indruk van de challenge. De video’s zijn rustig en kalm en de opdrachten duidelijk. Ik vind het super knap en inspirerend dat iemand zich zo kwetsbaar durft te laten zien. Dit geeft mij het zetje om dat ook meer te doen.

Fien

“Ik vond het best spannend om zichtbaar te zijn. Maar door elke dag te doen merk ik wel dat het steeds makkelijker gaat. Het hoeft ook niet perfect.”

Michelle

“Ik wilde het altijd goed doen en daardoor was mijn zichtbaarheid best wel geforceerd en niet echt. Door het doen van de challenge durf ik meer mijn kwetsbare kant te laten zien. Gewoon zoals het echt is.”

Ditte

BEZIELDE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR

Jij verdient zichtbaarheid