Je gratis check-up komt eraan

Binnen 5 minuten ontvang je je gratis download op het opgegeven e-mailadres. Met deze gratis check up maak je inzichtelijk hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Kijk ook even in je spam folder.

Maar wacht! Ik heb een tijdelijke aanbieding voor je zodat je echt een kickstart kunt maken naar een gelukkiger leven in balans. Lees het hieronder terwijl je wacht op je gratis check up.

[hurrytimer id="9120"]

Kickstart zelf jouw mooiste leven

Nu ik je aandacht heb wil ik graag wat met je delen. Iets in mij zegt me dat jij klaar bent voor verandering. Je wilt meer rust, vrijheid en balans maar je weet zelf niet zo goed hoe je dat voor elkaar krijgt. En hoe je weer aan het roer van je leven komt te staan. Ik wil je daarom graag meer vertellen over het check up van je leven werkboek. En hoe jij met dit werkboek een kickstart naar een gelukkiger leven in balans maakt. Het helpt jou de eerste stappen te zetten naar jouw mooiste leven en zelfleiderschap. 

Je hebt de check up van je leven gedownload omdat je nieuwsgierig bent hoe je leven ervoor staat en omdat je klaar bent om kleine stappen richting verandering te zetten. Ik geef je zelfs concreet stappen hoe jij een klein actieplan kunt maken en daag je uit om binnen 48 uur een conrete stap te zetten.

Maar heel eerlijk jij weet net zo goed als ik, dat je van een gratis download lang niet zo hard groei en ontwikkelt als je zou willen. We zijn liever lui dan moe en willen het liefst dat alles voor ons wordt uitgekauwd.  

Jij wilt meer, jij wilt het anders, jij wilt balans, rust, vrijheid en het gevoel hebben dat jij in charge bent. Jij wilt jouw mooiste leven leven en zelf de regie hebben. Maar je hebt nog wel een schop onder je kont nodig. 

Daarom heb ik het check up van je leven werkboek ontwikkeld. In dit werkboek neem ik je stapsgewijs mee om alles uit je gratis check up te halen en concreet stappen te zetten naar een gelukkiger leven in balans. 

In dit werkboek krijg jij:

 • Extra achtergrondinformatie ter ondersteuning van de check up
 • De kans om groots te dromen jouw mooiste leven tot in detail op te schrijven
 • Inzicht in wat er nodig is om resultaat te behalen en wat je tegen kan houden om je doel te bereiken
 • Inzichtelijk wat je mogelijke valkuilen zijn zodat je op tijd kunt bijsturen
 • Handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan en evenwicht te krijgen in de verschillende levensgebieden
[hurrytimer id="9120"]

Om zelfleiderschap te pakken over je leven moet je durven, stappen zetten en gaan doen. Als jij helder hebt wat je echt wilt kan je doelgericht navigeren en op tijd bijsturen. Als jij het werkboek koopt zal jij sneller een gelukkiger, leven in balans ervaren en het gevoel hebben dat jij de leiding hebt over jouw eigen leven.

Jij bent een vrouwelijke dertigplusser die tegen de muur van het leven is gelopen en het roer wilt omgooien. Je hebt zelf ondervonden dat tijd kostbaar is en wilt nu echt doen waar jij blij van wordt en je niet meer zo druk maken om wat anderen vinden. Het is tijd voor jezelf en het leven van jouw mooiste leven. Het is tijd om echt zichtbaar te zijn.

Je weet heel goed wat je niet wilt, ongeveer wat je wel wilt maar weet niet zo goed waar te starten met de eerste verandering omdat je overweldigd bent door alles. 

Jij bent

 • Niet helemaal tevreden op het moment. Je wilt het anders maar weet niet zo goed waar te starten
 • Onrustig in je lijf. Je bent druk in je hoofd, houdt ballen hoog, gaat maar door en vergeet jezelf
 • De regie over je eigen leven kwijt of het lijkt alsof dit zo is. Je wordt geleefd 
 • Iemand die het niet makkelijk vindt om voor zichzelf te kiezen 
 • Iemand die moeilijk nee zegt en grenzen aangeeft
 • Een doorzetter en vindt dat je alles moet kunnen en doet het liefst alles zelf
 • Gefrustreerd omdat je het gevoel hebt dat er meer uit het leven te halen is

Ik herken het

Het heeft bij mij even geduurd voordat het kwartje viel en ik mezelf realiseerde dat ik mijn plek op het podium, volledig als mijzelf, in het licht verdien. Ik ben een mooi mens met een persoonlijk verhaal inclusief vele lessen en hoef mij niet kleiner te houden dan noodzakelijk. Al ging daar wel een pittige, innerlijke reis aan vooraf om dat te beseffen. Inmiddels omarm ik mijn verhaal, geloof ik in mijzelf, in mijn eigen kunnen en voel ik hoeveel waarde, kennis en ervaring ik bezit om anderen te begeleiden.

Ik weet dat het leven van de een op andere dag anders of over kan zijn en heb door zelfleiderschap over mijn leven te pakken mijn leven 180 graden gedraaid.  Ik doe nu wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg.

Ik verdien mijn plek, mag zichtbaar zijn zonder masker, gewoon als mijzelf en heb het recht het om mijn mooiste leven te leven. En dat gun ik jou ook.

Leer dit ook

Koop het check up van je leven werkboek en leer hoe je meer zelfleiderschap pakt over je leven en hoe je concreet acties en stappen zet. Je leert door middel van achtergrond informatie en diverse opdrachten meer over jezelf, wat je wilt, waarom dat belangrijk is en wat je mogelijk tegenhoudt om jouw mooiste leven te leven. Door bewust te worden van het onbewuste kan je makkelijker groeien en een kickstart naar een gelukkiger leven in balans maken. 

Jij kan nu het check up van je leven werkboek downloaden t.w.v. € 17,- voor slechts € 14,-

Je ontvangt ook nog 2 gratis bonussen.

Dit kan je verwachten in het werkboek

Het werkboek is zo opgebouwd dat je op basis van verschillende praktische en verdiepende opdrachten stapsgewijs aan de slag gaat met jouw gratis check up.

Weten wat je wel wilt

Als alles mogelijk is hoe ziet jouw mooiste leven er dan uit? Luister nu eens echt naar je innerlijke stem

De levensgebieden

Uitleg van de vooraf gedefinieerde levensgebieden in de check up en jouw kijk erop

Check up van je leven

Vul de uitgebreide check up in en wees heel eerlijk

Verdieping

Weet wat je wilt per levensgebied, hoe denk je echt, wat voel je bij elk thema en wat kan je mogelijk tegenhouden

Jouw actieplan

Je gaat echt aan de slag. Wat kan je doen om een levensgebied te verbeteren. Welke stappen zet je en waarom wil je dit zo graag

Aftercare

Hebben je acties nut? Reflecteer, kijk terug en bedank jezelf

Even lekker praktisch

 • Na betaling ontvang je binnen 5 minuten een mail inclusief het werkboek
 • Het werkboek bestaat uit 6 hoofdstukken 
 • Bij elk hoofdstuk ontvang je achtergrondinformatie en verdiepende, praktische opdrachten 
 • Bonus: meditatie “een moment van rust” en mijn ochtend- en avondroutine in 2 aparte mails

De coach

Ik ben Namfon en als zichtbaarheidscoach begeleid ik vrouwen die tegen de muur van het leven zijn aangelopen en voelen dat het anders mag.

Het is mijn grotere missie om mensen de verbinding met hun hart te laten herstellen zodat ze vanuit daar gaan leven, stralen en echt zichtbaar zijn als zichzelf. Ik doe dit het liefst samen met andere vrouwen die er klaar voor zijn om zelfleiderschap te omarmen en het bewustzijnsniveau naar the next level willen brengen.

In mijn coachtrajecten, trainingen en workshop maak ik gebruik van NLP, transformatieve en systemische coaching tools en spirituele oefeningen. Waardoor je the best of both worlds krijgt.

Afgelopen jaren heb ik duizenden euro’s geïnvesteerd in cursussen en opleidingen omdat mijn mind vond dat ik nog meer kennis en vaardigheden tot me moest nemen. Ik voelde mij ondanks alle kennis die ik al had onzeker over mijn eigen kunnen en dacht echt als ik dat en dat ken, dan is het vast goed en kan ik dat en dat bereiken en word ik gezien. Inmiddels weet ik beter en laat ik me niet meer zo leiden door mijn hoofd en vertrouw ik veel meer op mijn hart en gevoel. Ik laat me niet meer beïnvloeden door alles wat buiten mij gebeurt, focus vooral op mijn eigen ZIJN en leven. Het proces van ont-wikkelen was, en is een rollercoaster ride. 

De allergrootste investering, die in mijzelf, is niet in euro’s uit te drukken. Maar wel in eindeloze, onvoorwaardelijke liefde.

 

Mijn kennis en ervaring

 • > 12 Jaar marketing ervaring in reisbranche, retail en financiële industrie
 • Investering in nieuwe wereld tribe opleiding / transformatie coach opleiding Mathijs Bos 
 • Investering NLP Practioner
 • Investering Systemich Coachen
 • Investering Next Level programma bij de Confetti Collective 
 • Investering in jaartraject bij spiritueel (business)scoach Dianne Meijer en halfjaartraject bij businesscoach Phil van Son 
 • Eigen reissite www.stedentripineuropa.nl
 • Schrijft voor Triptalk.nl
 • Money Mindset training Renee Westerbaan 
 • Meerdere boeken over bewustzijn, mindset, spiritualiteit 
 • Healing Marissa Klouwer en Danique de Roo
 • Soulreading Soulworkstudio en Human Design reading Laura van der Velden
 • Mijn eigen persoonlijke innerjourney en het herstel van de verbinding met mijn hart
 • Mijn verhaal en mijn lessen zijn mijn grootste wijsheden

Maak jij een kickstart naar jouw mooste leven in balans en vrijheid? En durf jij steeds meer ECHT zichtbaar te zijn zonder masker, volledig als jezelf?

Lees nog eens wat het je oplevert

Na het invullen van dit werkboek

 • Heb jij een volledig document om een kickstart te maken naar een gelukkiger leven in balans
 • Weet jij hoe je leven ervoor staat en aan welke gebieden je aandacht mag schenken zodat je je beter gaat voelen 
 • Weet jij heel goed hoe jouw mooiste leven eruit ziet
 • Heb je helder hoe je dat kunt bereiken maar ook 
 • Wat je tegen kan houden en wat je valkuilen zijn
 • Weet je hoe je sneller kunt bijsturen zodat je op koers blijft op het pad van jouw mooiste leven
 • Kan jij de stappen uit de check up van je leven levenslang inzetten voor meer rust, balans en vrijheid
[hurrytimer id="9121"]

Testimonials

Het werkboek is duidelijk, helder en goed opgebouwd. Namfon geeft je stapsgewijs informatie en opdrachten waardoor je echt zin krijgt om je leven te veranderen.

Shanna

“Ik was onrustig en niet helemaal tevreden. Ik wist dat er iets moest veranderen. Ik kon niet langer de schuld aan de buitenwereld geven voor mijn “leed”. Het werkboek heeft mij doen inzien dat ik zelf altijd de keus heb om te veranderen.”

Naomi

anderen hebben al de regie teruggepakt

Jij verdient zichtbaarheid