Kom tot rust met een Access Bars behandeling in Zaandam

Je ervaart stress, slaapt slecht, bent vermoeid of voelt je mentaal niet fit. En daar baal je van. Je wilt meer balans, rust en ontspanning ervaren in lichaam en geest. Dan is een Access Bars behandeling misschien iets voor jou. Deze behandeling kun je gewoon thuis in Zaandam krijgen. Na één sessie voel je je ontspannen. Maar om echte verandering te ervaren, is het aan te raden om de behandeling vaker te laten uitvoeren. En later als soort APK bij te houden.
Bars sessie boeken

Wat is Access Bars

Reiki kennen mensen wel. Maar Access Bars® is minder bekend in de volksmond. Access Bars® is een energetisch lichaamsproces die geblokkeerde energie in je lichaam opheft. Ik werk met energiebanen ook wel bars genoemd die zich op en rondom je hoofd bevinden. De bars bestaan uit 32 punten en zijn gekoppeld aan verschillende leefgebieden en aspecten uit het leven. Tijdens je leven sla je op celniveau ideeën, emoties, gedachten, houdingen, patronen, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies op. Van jezelf, je ouders, je omgeving en van vorige levens. En dat zorgt voor stagnerende energie.

Je hersenen zijn een computer met een harde schrijf die alles opslaat. De goede gedragingen en minder goede gedragingen en overtuigingen. 

Door het aanraken van de energetische drukpunten doen we een reset van je brein. En “deleten” we de bestanden die niet meer nodig zijn. Je raakt daardoor minder beinvloedbaar omdat je jezelf als autoriteit ziet. Maakt makkelijker keuzes vanuit vertrouwen die goed voor jou zijn. En ervaart meer rust en ontspanning op alle vlakken in je leven. Omdat de energie weer vrij kan stromen.

access-bars-zaandam

Symptomen die aantonen dat je een Access Bars sessie nodig hebt

 • Stress
 • Onrust
 • Vermoeidheid
 • Een stroom aan niet helpende gedachten
 • Lichamelijke klachten
 • Dat je snel getriggerd bent

Voordelen van een Access Bars behandeling

 • Meer helderheid in je hoofd
 • Minder stress
 • Beter slapen
 • Minder piekeren en angstig zijn
 • Beter concentratievermogen
 • Een betere relatie met jezelf waardoor je makkelijker keuzes maakt vanuit vertrouwen. En goed zijn voor jou
 • Betere relaties met anderen
 • Een positievere kijk op het leven
 • Minder beïnvloedbaar 

Mijn eigen ervaring met Access Bars

Ik was altijd heel druk in mijn hoofd. Was streng voor mijzelf, wilde alles alleen doen en had last van niet helpende overtuigingen en gedachten.

Door het overlijden van mijn vader merkte ik op dat het niet zo goed met mij ging. Ik zorgde wel voor mijzelf in de vorm van massages en gezichtsbehandelingen. Maar echte selfcare op dieper niveau daar deed ik nog niets aan. Totdat het niet anders kon. 

Ik startte met persoonlijke ont-wikkeling. En kwam in contact met verschillende therapievormen die zorgde voor meer rust en ontspanning. Toen ik ontdekte dat alles energie is en dat ons lichaam energetisch dingen opslaat wilde ik dit voor mijzelf oplossen. Zodat de energie in mijn lichaam weer vrij kon stromen. Via de yogaschool onderging ik een access bars behandeling en de tranen die vloeide door die zachte aanraking zeiden mij genoeg.  

Een bars behandeling is een toegankelijke en ontspannende sessie die bijdraagt aan meer interne balans en harmonie.

Reserveer jouw Access Barssessie

Het is moeilijk uit te leggen wat een barssessie nu precies doet. Je moet het ervaren wil je erover kunnen oordelen. Een losse sessie is vooral een moment van ontspanning. En lost de eerste energie blokkades op.  Wil je daadwerkelijke verandering, een positieve kijk op het leven, rust en blij zijn met jezelf. Dan raad ik je meer sessies achter elkaar aan.

De energetisch behandelaar

Ik ben Namfon en de afgelopen jaren heb ik meerdere vrouwen begeleidt en aangemoedigd om de beste versie van zichzelf te zien en deze te worden.

Ik heb kwartjes zien vallen, geloof in hun zelf zien groeien, nieuwe business ideeën zien ontstaan. En en ze vol vertrouwen en lef keuzes zien maken die bijdragen aan een nieuw level in hun business en privé leven. Waardoor ze nog meer impact maken en de vrijheid ervaren waar ze zo naar verlangen.

Zelf heb ik ervaren hoe het leven van de ene op andere dag anders of over kan zijn door het ziek worden van mijn moeder en het overlijden van mijn beide ouders. Waardoor ik heel goed besef dat tijd kostbaar is. In mijn jeugd voelde ik me niet altijd even veilig, waren mijn ouders emotioneel niet betrokken en was ik erg op mezelf aangewezen. En toch sta ik waar ik nu sta omdat ik het lef en het vertrouwen heb om elke keer weer zakelijk en privé de keuzes te maken die nodig zijn om mijn dear new me te leven. Als ik het kan, kan jij het ook.

Neem gerust een kijkje bij mijn ; Dear New Me mentoring programma als jij next level wilt groeien in je business en priveleven. 

Je maakt gebruik van

 • In een sessie werk ik met mijn handen. Maar maak ik als dat nodig is ook gebruik van alles tools uit opleidingen die ik zelf heb gebruikt en ervaren om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Dit is gebaseerd op NLP, transformatieve coachingstechnieken en systemisch werken. 
 • De oefeningen, kennis en informatie die ik zelf heb opgedaan en ondergaan bij verschillende (business)coaches zoals Dianne Meijer, Mathijs Bos, Phil van Son en Deisy Amelsbeek zijn bronnen die ik inzet voor, tijdens en na de access bars behandeling in Zaandam. 
 • Ik geloof in een holistische visie en dat je fysieke, mentale, geestelijke en spirituele lichaam in balans moeten zijn met elkaar wil je rust en ontspanning ervaren in het dagelijkse leven.
 • Ik geef veel om mensen, ik zie hun kracht en potentieel en gun het ze zo dat zie die gaan leven. Hierdoor ben ik persoonlijk erg betrokken bij jouw process en moedig ik je aan om te blijven groeien. Iets wat ik vroeger zelf heb gemist.

Wil jij gewoon jezelf zijn zonder aangeleerde patronen en gedachten? En een stuk relaxter in het leven staan?

Een Access Bars behandeling kan helpen bij het verminderen van stress en het creëren van meer rust en ontspanning in je leven. Je kunt deze behandeling gewoon thuis in Zaandam of andere plaatsen in de Zaanstreek ontvangen of bij mij in de praktijk langskomen. Na een sessie zul je je al ontspannen voelen. Om echte verandering te ervaren, is het aan te raden om de behandeling vaker te laten uitvoeren. En ook op andere vlakken je leven onder de loep te nemen.

Jij ervaart

 • Veel druk
 • Stress
 • Veel prikkels
 • Je wordt geraakt door wat buiten je gebeurt
 • Stand van overleven
 • Slechte nachten door gepieker
 • Angsten, belemmeringen, onhandig gedrag
 • Je hebt het gevoel dat je niet mag falen en bent daardoor erg perfectionistisch

Jij wilt

 • Meer helderheid in je hoofd ervaren 
 • Een lager stressniveau 
 • Beter slapen 
 • Minder piekeren en angstig zijn
 • Beter concentratievermogen 
 • Een betere relatie met jezelf waardoor je dichtbij jezelf kunt blijven
 • Betere relaties met anderen 
 • Een positievere kijk op het leven

 

Access Bars ervaringen

“Ik lag ontspannen op de massagetafel.
In het begin zag ik flitsen van familie en momenten voorbij komen. Op een gegeven moment reageerde mijn lichaam toen Namfon bepaalde punten op mijn hoofd aanraakte. Mijn armen en handen begonnen te trillen. En op een later moment kreeg ik opeens een lachbui. Achteraf bleek dat mijn lichaam reageerde op de energiepunten die symbool stonden voor emotie, familie, loslaten. Heel bijzonder dat zonder te forceren met je brein het lichaam reageert.

Dank je wel Namfon. Het was een hele bijzondere en ontspannende ervaring.”

Aline

Ik heb de behandeling ervaren als “heel bijzonder” omdat er toch dingen gebeurde waar ik geen invloed op had. Absoluut niet erg maar had niet verwacht dat het iets met me zou doen (omdat ik mezelf heel/te nuchter opstel/voel). Ik zou graag nog eens een behandeling inplannen.
D.

“Het was een heerlijke ontspannen sessie. Ben helemaal zweverig naar huis gegaan! Zeker voor herhaling vatbaar.”
Jessica

“Meestal ben ik heel druk in mijn hoofd, zo ook bij de schoonheidssecialiste bijvoorbeeld. Maar nu kon ik gewoon echt stilte in mijn hoofd ervaren.”
Barbara

Hoe gaat een behandeling?
Bij aanvang van een sessie mag je op de massagetafel komen liggen en zal ik je vragen om je horloge en bril af te doen. 

Tijdens een Access Bars sessie zal ik zacht de punten aanraken waardoor de energie die zich in de bars-punten bevindt wordt aangezet zodat je deze vervolgens los kunt laten.

Het enige wat jij hoeft te doen is liggen met je ogen dicht en je volledig over te geven aan de behandeling.

Access Bars zorgt ondermeer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Bij aanvang van een sessie mag je op de massagetafel komen liggen en zal ik je vragen om je horloge en bril af te doen. 

Tijdens een Access Bars sessie zal ik zacht de punten in een bepaalde volgorde aanraken waardoor de energie die zich in de bars-punten bevindt wordt aangezet.

De punten zal ik voor een bepaalde tijd aanraken en ontladen zodat jij  gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je in de verschillende levensgebieden hebben beperkt, los kunt laten.

Het enige wat jij hoeft te doen tijdens de Access Bars behandeling is liggen met je ogen dicht en je volledig over te geven aan het moment. 

Is elke sessie hetzelfde?
Tijdens een sessie doe ik precies hetzelfde maar jij kan deze wel heel anders ervaren. 

Elke behandeling staat op zich. Hoe beter jij je kunt ontspannen, hoe beter het resultaat. Sommige mensen zien beelden, anderen voelen sensaties van warmte, kou en tintelingen en sommige vallen zelfs in slaap.

Sowieso zal je je aan het eind van de sessie ontspannen voelen.

Wil je echt verandering op een bepaald gebied in je leven dan is het goed om meerdere sessies (minimaal 5) achter elkaar te doen. Het liefst om de week. Elke keer wanneer je komt pellen we dan een laag van de ui af. 

Wat is het resultaat van een bars sessie?
Access bars is een snelle methode waarbij je direct verandering opmerkt omdat je na een sessie van 60 – 90 minuten minder stress en spanning voelt in je lichaam. Maar ook dat wattige gevoel in je hoofd is een stuk minder waardoor je je fris en energiek voelt. Door het ontladen van de opgeslagen, blokkerende energie ontstaat er meer ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering. 

Wil je grote veranderingen doormaken en een ruimer bewustzijn creëren? Dan is het een goed idee om vaker je bars te laten runnen als een soort van APK keuring. 

Mooie vrouwen gingen je voor

Jij verdient het om echt zichtbaar te zijn